‘Hızlı ve Öfkeli 10’ direktörsüz kaldı: Çekimler durduruldu

Hatiram

New member
Daha evvel “Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı”, “Hızlı ve Öfkeli 4”, “Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu”, “Hızlı ve Öfkeli 6” ve geçtiğimiz yaz vizyona giren “Hızlı ve Öfkeli 9” sinemalarının de direktörlüğünü üstüne alan Justin Lin, resmi ismi “Fast X” olarak açıklanan “Hızlı ve Öfkeli 10” sinemasından ayrıldı. Sinemanın çekimleri başlasa da Lin’in yerine yeni bir direktör bulunana kadar yapım durduruldu.

Beyazperde’nin aktardığına nazaran, Lin yaptığı açıklamada, “Universal’ın dayanağıyla, projede üretimci olarak kalırken FAST X’in direktörü olarak geri adım atmak üzere güç bir karar verdim” sözlerini kullandı. Lin, istifa sonucu hakkında detaylı bilgi vermese de oyunculara ve dublör grubuna teşekkür ederek, “şahsi bir not olarak, Asyalı göçmenlerin çocuğu olarak, sinema tarihli en çeşitli seriyi oluşturmaya yardım etmekten gurur duyuyorum” dedi.

Justin Lin sadece 10. sineması değil, seriyi sonlandıracak olan 11. sineması de yönetecekti lakin artık yalnızca üretimci olarak projede yer alacak.