K-Pop yıldızına benzemek için onlarca ameliyat oldu: Ben artık Koreliyim

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Güney Kore pop müziği olan K-Pop, dünyada büyük bir fenomen haline geldi. En ünlü erkek K-Pop kümesi olan BTS’den etkilenen İngiliz influencer Oli London, kümesi üyelerinden Jimin’e benzemek için sayısız estetik ameliyat geçirdi. Geçirdiği ameliyatlardan daha sonra kendisini ‘Koreli’ olarak goren 31 yaşındaki London, toplumsal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

London, ameliyatlar yardımıyla ‘ırklararası’ olduğunu savunuyor. Kim olduğuyla ilgili gayret ettiğini belirten toplumsal medya fenomeni “Kore kültürüyle özdeşleşiyorum. Kore’de yaşadım ve Kore lisanı konuşuyorum” diyor.

Oli London

’18 ESTETİK AMELİYAT YAPTIRDIM’

Oli London, 2018 yılında müzikçi Jimin’e benzemek için 100 bin dolar harcadıktan daha sonra İngiliz basınına mevzu olmuştu. Fenomen ismin şimdilerde estetik ameliyatlar için 200 bin doları gözden çıkardığı varsayım ediliyor. London, ameliyatlarından daha sonra şöyleki konuştu:

“Son sekiz yıldır imajımdan dolayı fazlaca mutsuzdum. Şu anda 18 estetik ameliyat yaptırdım. Yüz germe, kaş germe, şakak germe operasyonu geçirdim. Göz ameliyatı oldum ve dişlerimi de yaptırdım. Bunlar yalnızca geçişimin bir modülü. Birinci sefer hakikaten düzgün hissediyorum. Kendimi hoş hissediyorum. Aynaya bakıyorum ve görünüşümü seviyorum. Kendimi keyifli hissediyorum ve umarım beşerler sonucuma hürmet duyarlar.

‘BANA İNGİLİZ DEMEYİN, BEN KORELİYİM’

Birfazlaca insanın beni anlamadığını biliyorum fakat kendimi Koreli olarak tanımlıyorum, artık Koreli görünüyorum ve Koreli hissediyorum. Kendimi İngiliz olarak tanımlamıyorum, bu yüzden lütfen benden İngiliz olarak bahsetmeyin. Bu benim kültürüm, orası benim ülkem, artık tam olarak bu biçimde görünüyorum.”