Athena kümesinin gitaristi ve kümenin solisti Gökhan Özoğuz’un ikiz kardeşi Hakan Özoğuz sıhhat durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Lenfomaya (lenf kanseri) yakalanan Hakan Özoğuz sıhhat durumu hakkında konuştu.
Tedavisinin düzgün ilerlediğini belirten Gökhan Özoğuz, 11 Ağustos’ta tedavi niçiniyle bir süre konserlere katılamayacağını duyurarak “Daha evvel de paylaşmış olduğum rahatsızlığımın tedavisinden dolayı önümüzdeki konserlerin kimilerinde yer alamayabilirim. Alanlarda görüşmek üzere arkadaşlar” açıklamasında bulunmuştu.
“yıllarDİR SESSİZ BİR FORMDA İZLENEN HASTALIK”
Son durumuna ait toplumsal medya hesabından açıklamalarda bulunan 45 yaşındaki başarılı sanatçı “Öncelikle bana şifa dileyen herkese fazlaca teşekkür ederim, iyiki varsınız dostlar. yıllardir sessizce izlenen hastalık, tedavi etabına geldiği için gerekenler yapılmakta ve güzel de geçiyor. Ortalarda konserlerde bir arada olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere…” diye konuştu.
Lenfomaya (lenf kanseri) yakalanan Hakan Özoğuz sıhhat durumu hakkında konuştu.
Tedavisinin düzgün ilerlediğini belirten Gökhan Özoğuz, 11 Ağustos’ta tedavi niçiniyle bir süre konserlere katılamayacağını duyurarak “Daha evvel de paylaşmış olduğum rahatsızlığımın tedavisinden dolayı önümüzdeki konserlerin kimilerinde yer alamayabilirim. Alanlarda görüşmek üzere arkadaşlar” açıklamasında bulunmuştu.
“yıllarDİR SESSİZ BİR FORMDA İZLENEN HASTALIK”
Son durumuna ait toplumsal medya hesabından açıklamalarda bulunan 45 yaşındaki başarılı sanatçı “Öncelikle bana şifa dileyen herkese fazlaca teşekkür ederim, iyiki varsınız dostlar. yıllardir sessizce izlenen hastalık, tedavi etabına geldiği için gerekenler yapılmakta ve güzel de geçiyor. Ortalarda konserlerde bir arada olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere…” diye konuştu.
Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyiki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere
— hakan özoğuz (@hakanozoguz) September 24, 2022