‘Kibariye, 4.200 TL’yi ödemeden gitti’ diyen işletmeci yaşananları anlattı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Argümana bakılırsa, eşi Ali Küçükbalçık ile bir arada kaynak saç yapan bir işletmeye gelen sanatçı Kibariye, 3 saat süren süreç daha sonrası aldığı hizmetin bedeli olan 4 bin 200 lira fiyatındaki borcunu ödemeden dükkândan ayrıldı.

Bugün 2. Sayfa programına bağlanan işletme yöneticisi Kemal Bamdelen yaşananları canlı yayında anlattı:

İşletme sahibi, ‘Kibariye hanım geldi, saçlarını yaptıracağını söylemiş oldu, biz de yaptık. Buradan keyifli bir biçimde ayrıldı, kendisi de söylüyor… Parayı vermeden gittiler, burada bir arkadaş bıraktılar rehin olarak 4-5 saat durdu dükkânda parayı ödemediler… Ali beyefendi ‘parayı medya danışmanıma verdim’ dedi. Medya danışmanına sordum ‘kimse para vermedi’ dedi. ‘Biri palavra söylüyor lakin hanginiz’ deyip Ali beyefendisi tekrar aradım.’

ÇOK SAYIDA MAĞDUR VAR

‘Ali Beyefendi ‘4200 TL değil de bunu reklam karşılığı yapalım’ teklifinde bulundu. Ben de ‘en başından söylemiş oldum size bu biçimde bir çalışmamız yok. Bizim bu biçimde bir reklama da gereksinimimiz yok’ karşılığını verdim. ‘bu biçimde yarısını vereyim’ dedi. Ben de kendilerini medyaya vereceğimi söylemiş oldum. Bence bu hadiselerden Kibariye bayanın haberi yoktu daha sonradan öğrenmiş olabilir. Bu işleri organize eden eşi Ali beyefendidir. Bu olay duyulduktan daha sonra epey sayıda mağdur ulaştı. Çok sorun hayatışlar. Biz Kibariye hanım için dükkanı 5-6 saat kapattık. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.’ sözlerini kullandı.