Sık sık yaptığı paylaşımlarla toplumsal medyada dikkatleri üzerine çeken Berna Laçin, bu sefer de Kiraz pahalılığına dikkat çeken Tweeti ile gündeme geldi.
Berna Laçin, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile, kiraz kıymetli dediği için, söze çağrıldığını söylemiş oldu. Laçin, paylaşımda, ‘Beni tabire çağırdılar bir daha Kiraz kıymetli dedim diye; Kiraz alınmamış sana ne… Bilinen biri değil isim vermeyeyim de harçlığını alamasın… özetlemek gerekirse “pahalı” diyene sopa… O. Veli ne demiş…. “Bedava yaşıyoruz, parasız; Hava ücretsiz, bulut ücretsiz; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava”’ tabirlerine yer verdi.
Berna Laçin, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile, kiraz kıymetli dediği için, söze çağrıldığını söylemiş oldu. Laçin, paylaşımda, ‘Beni tabire çağırdılar bir daha Kiraz kıymetli dedim diye; Kiraz alınmamış sana ne… Bilinen biri değil isim vermeyeyim de harçlığını alamasın… özetlemek gerekirse “pahalı” diyene sopa… O. Veli ne demiş…. “Bedava yaşıyoruz, parasız; Hava ücretsiz, bulut ücretsiz; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava”’ tabirlerine yer verdi.
Beni ifadeye çağırdılar yineKiraz pahalı dedim diye;
Kiraz alınmamış sana ne
Bilinen biri değil isim vermiyim de harçlığını alamasın
Kısaca “pahalı” diyene sopa
O.Veli ne demiş
“Bedava yaşıyoruz, bedava;
Hava bedava, bulut bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,
Esirlik bedava”
— berna lacin(@bernalacin35) October 18, 2021