Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftine yeni tehdit

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’i mevtle tehdit ettiği teziyle geçen yıl hakkında iki yıla kadar mahpus istemiyle dava açılan Sinan Altıntaş, ünlü çifti rahatsız etmeyi sürdürdü. Altıntaş, çifti toplumsal medya üzerinden bir daha vefatla tehdit etmeye başladı.

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman Demir’in haberine bakılırsa; Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer çifti, yeniden Instagram üzerinden tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını argüman ederek şikayetçi oldu. Altıntaş, Hazar Erkuvvetli’nün kız arkadaşı olduğunu, yedi yıldır sevgili olduklarını Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ çiftinin görüşmelerine mani olduklarını, Hazar’ı öldürmeye çalıştıklarını bu niçinle tehdit bildirileri gönderdiğini kabul edince Altıntaş hakkında ikinci bir dava açıldı.

MEVT TEHDİTLERİ YENİDEN BAŞLADI

Hakkında iki dava açılan Altıntaş, teze nazaran toplumsal medya üzerinden ikili yönelik tehditlerine devam etti. Tehditlerin boyutunu artıran Altıntaş bu kere Kıvanç ve eşine yönelik ölümlü tehditler savurmaya başladı.

Instagram hesabından, Başak Tatlıtuğ’un hesabına çeşitli tarihlerde bildiri gönderen Altıntaş, ‘Seni bidona koyup asit dökeceğim, akabinde kocana şarjör boşaltacağım. Benim adım Sinan Altıntaş..Seni öldürmeden ölürsem dünya alem beni si..’ formunda bildiriler gönderdi.

ÜÇÜNCÜ DAVA

Bunun üzerine bir daha savcılığa başvuran Tatlıtuğ çifti, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na kabahat duyurusunda bulundu. Savcılıkça başlatılan soruşturmada tabiri alınan Sinan Altıntaş, üzerine atılı hatası kabul etti. İletileri bilerek gönderdiğini söylemiş oldu. Savcılık, evraka uzlaştırmacı atadı.

Tatlıtuğ çifti, Sinan’ı affetmedi. Sinan Altıntaş hakkında ‘Tehdit ve Hakaret’ cürümleri kapsamında dört yıla kadar mahpus istemiyle bir iddianame daha düzenledi. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.