İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafınca İstanbul Sinema Şenliği bünyesinde düzenlenen Köprüde Buluşmalar atölyelerinde mükafatlar sahiplerini buldu.
Birinci sefer hibrit formatta gerçekleştirilen Köprüde Buluşmalar’da on dokuz uzun metraj ve bir belgesel sinema ile altı dizi projesinin sunumları yapıldı. beraberinde post-prodüksiyonu devam eden beş uzun metraj ve bir belgesel sinemanın kapalı gösterimleri 14-15-16 Nisan tarihlerinde çevrimiçi ve fizikî olarak gerçekleşti.
WORK IN PROGRESS MÜKAFATLARI
Work in Progress mükafatlarını heyet üyeleri Elma Tataragic (Saraybosna Sinema Festivali), Yorgos Krassakopoulos (Selanik Sinema Festivali) ve Antione Simkine (Les Films D’antoine) verdi.
ANADOLU EFES MÜKAFATI
Tavşan İmparatorluğu
CINE-CHROMATIX POST-PRODÜKSİYON MÜKAFATI
Road To Tokyo
DİĞER SİNEMA DAĞITIM VE TANITIM MÜKAFATI
Ansızın
mute.istanbul FOLEY MÜKAFATI
Tavşan İmparatorluğu
FRAGMAN HOUSE MÜKAFATI
Güya Her Şey Biraz Felaket
DAİRE CREATIVE GÖRSEL TASARIM MÜKAFATI
Bars
SİNEMA GELİŞTİRME ATÖLYESİ MÜKAFATLARI
Sinema Geliştirme Atölyesi heyet üyeleri Esther Bannenberg (Abc-Cinemien), Faruk İtimat (TRT Cinema), Indiana Perrier (Pulsar Content), Pamela Bienzobas (Locarno Sinema Festival) ve Oana Giurgiu (Libra Film) 14-16 Nisan tarihleri içinde gerçekleştirilen proje sunumlarının akabinde atölyede ödül alan projeleri belirledi.
CNC MÜKAFATI
Annelerim
TRT ÖZEL MÜKAFATI
Lo-Fi
KÖPRÜDE BULUŞMALAR MÜKAFATI
İnce Bir Alaydan
MATTEPOST POST-PRODÜKSİYON ONLINE MÜKAFATI
Gölgeler Çekildiğinde
MELODİKA SES MÜKAFATI
DJ Ahmet
POSTBIYIK SES POST-PRODÜKSİYON MÜKAFATI
Nukrı
AKDERNİZ SİNEMA ENSTİTÜSÜ SENARYO ATÖLYESİ MÜKAFATI
Heterotopia
SEYAP MÜKAFATI
Lo-Fi
TRANSYLVANIA PITCH STOP MÜKAFATI
Gölgeler Çekildiğinde
KÖPRÜDE BULUŞMA: DİZİLER ATÖLYESİ MÜKAFATI
OGM Pictures sponsorluğunda gerçekleştirilen Köprüde Buluşma: Diziler atölyesi heyeti Martina Bleis (Berlinale Coproduction Market), Murat Uyurkulak ve Zeynep Güney Tan tarafınca belirlenerek ödül sahibine takdim edildi.
OGM PICTURES ÖZEL MÜKAFATI
Kıyı
OGM PICTURES MANSİYON MÜKAFATI
Vakit Yolcusu Kreta
(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)
Birinci sefer hibrit formatta gerçekleştirilen Köprüde Buluşmalar’da on dokuz uzun metraj ve bir belgesel sinema ile altı dizi projesinin sunumları yapıldı. beraberinde post-prodüksiyonu devam eden beş uzun metraj ve bir belgesel sinemanın kapalı gösterimleri 14-15-16 Nisan tarihlerinde çevrimiçi ve fizikî olarak gerçekleşti.
WORK IN PROGRESS MÜKAFATLARI
Work in Progress mükafatlarını heyet üyeleri Elma Tataragic (Saraybosna Sinema Festivali), Yorgos Krassakopoulos (Selanik Sinema Festivali) ve Antione Simkine (Les Films D’antoine) verdi.
ANADOLU EFES MÜKAFATI
Tavşan İmparatorluğu
CINE-CHROMATIX POST-PRODÜKSİYON MÜKAFATI
Road To Tokyo
DİĞER SİNEMA DAĞITIM VE TANITIM MÜKAFATI
Ansızın
mute.istanbul FOLEY MÜKAFATI
Tavşan İmparatorluğu
FRAGMAN HOUSE MÜKAFATI
Güya Her Şey Biraz Felaket
DAİRE CREATIVE GÖRSEL TASARIM MÜKAFATI
Bars
SİNEMA GELİŞTİRME ATÖLYESİ MÜKAFATLARI
Sinema Geliştirme Atölyesi heyet üyeleri Esther Bannenberg (Abc-Cinemien), Faruk İtimat (TRT Cinema), Indiana Perrier (Pulsar Content), Pamela Bienzobas (Locarno Sinema Festival) ve Oana Giurgiu (Libra Film) 14-16 Nisan tarihleri içinde gerçekleştirilen proje sunumlarının akabinde atölyede ödül alan projeleri belirledi.
CNC MÜKAFATI
Annelerim
TRT ÖZEL MÜKAFATI
Lo-Fi
KÖPRÜDE BULUŞMALAR MÜKAFATI
İnce Bir Alaydan
MATTEPOST POST-PRODÜKSİYON ONLINE MÜKAFATI
Gölgeler Çekildiğinde
MELODİKA SES MÜKAFATI
DJ Ahmet
POSTBIYIK SES POST-PRODÜKSİYON MÜKAFATI
Nukrı
AKDERNİZ SİNEMA ENSTİTÜSÜ SENARYO ATÖLYESİ MÜKAFATI
Heterotopia
SEYAP MÜKAFATI
Lo-Fi
TRANSYLVANIA PITCH STOP MÜKAFATI
Gölgeler Çekildiğinde
KÖPRÜDE BULUŞMA: DİZİLER ATÖLYESİ MÜKAFATI
OGM Pictures sponsorluğunda gerçekleştirilen Köprüde Buluşma: Diziler atölyesi heyeti Martina Bleis (Berlinale Coproduction Market), Murat Uyurkulak ve Zeynep Güney Tan tarafınca belirlenerek ödül sahibine takdim edildi.
OGM PICTURES ÖZEL MÜKAFATI
Kıyı
OGM PICTURES MANSİYON MÜKAFATI
Vakit Yolcusu Kreta
(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)