Konserde baygınlık geçirerek yürekleri ağızlara getirmişti! İzel Çeliköz’den birinci açıklama geldi: Bakın niye baygınlık geçirmiş

Bilgin

Global Mod
Global Mod
90 senelera damga vuran İzel-Çelik-Ercan, 31 yıl daha sonra birinci kere bir ortaya geldi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde konser veren küme, yaşadıkları şanssız olayla yürekleri ağızlara getirmişti. Sahnede bir anda kötüleşen İzel Çeliköz baygınlık geçirmiş ve yardımına arkadaşları koşmuştu. Hastaneye kaldırılan ünlü sanatkardan birinci haber geldi. Bakın İzel Çeliköz ne demiş…

YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİRDİ

Sevenleriyle doyasıya eğlenen İzel-Çelik Ercan, konserin son 10 dakikasında herkesi korkuttu. İzel Çeliköz, sahnede bir anda kötüleşerek baygınlık geçirdi. İzel Çeliköz’ün yardımına sahne arkadaşları Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi koştu. Sahniçin indirilen 53 yaşındaki sanatkara sıhhat grupları müdahale etti.

niçin BAYILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Tedavi altına alınan İzel Çeliköz’ün niye kötüleştiği ortaya çıktı. Konserdilk evvel yemek yemediği ve bu niçinle şeker ile tansiyonun düştüğü belirten İzel’in oksijenin de tesiriyle bayıldığı öğrenildi. Instagram hesabından görüntü paylaşan İzel Çeliköz, hayranlarına sıhhat durumuyla ilgili son ayrıntıları verdi.

SOSYAL MEDYADAN BİLGİ VERDİ

Sosyal medya hesabından görüntü paylaşarak sevenlerine sıhhat durumuyla ilgili bilgi veren İzel Çeliköz şu açıklamayı yaptı:

“Merhaba sevgili herkes, tüm sevenlerime sevgilerimi gönderiyorum. Evet küçük bir aksilik yaşadık” diyerek kelamlarına başlayan ünlü isim, şu sözleri kullandı: “Çok hoş konserler verdik. Kuruçeşme derken bir anda Fethiye Babadağ’da tepeye, 1200 metreye çıktık. Ben oranın heyecanıyla, ‘burada nasıl bir konser yeri olabilir’ derken yemek yemeyi unuttum. Benim hipoglisemim olduğu için ortada bir sahne öncesi bir şeyler atıştırmam gerekiyor, maalesef bu atıştırmayı yapmadığım için sahnede ufak bir tansiyon ve şeker düşmesi yaşadım. Ancak iki tane kahramanım vardı; Çelik ve Ercan. Beni bir anda tuttular, yakaladılar. Orada üstte bir müdahale yapıldı, aşağıda Fethiye devlet hastanesi, epeyce teşekkür ederim her şeye baktılar.”

“BENİ DÜŞÜNEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

“bir daha de ‘Babadağ’da hoş yere çıkar mısın?’ deseler çıkarım, yemek yemeyi unutmadan” diyerek gülen İzel, kelamlarını şöyleki noktaladı: “Bu ortada bütün sevenlerime, sanatçı dostlarıma, beni merak eden üzülen, hoş bildiriler gönderen herkese hem teşekkürlerimi iletiyorum; birebir vakitte beni merak etmeyin, hayli uygunum. Bomba üzereyim, bomba üzere hoş bi yerde dinleniyorum. Yakında görüşmek üzere.”