Kurtlar Vadisi’nin Polat’ı Necati Şaşmaz: Ben seçilmiş şahısım

Bilgin

Global Mod
Global Mod
‘Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı ‘Polat Alemdar’ karakteriyle şöhrete kavuşan Necati Şaşmaz, hakkında farklı bir argüman ortaya çıktı. Gazeteci İsmail Saymaz, babası bir tarikat başkanı olan Şaşmaz’ın yakın etrafına kendini ‘Mehdi’ ve ‘Seçilmiş kişi’ olarak tanıttığını ileri sürdü. Saymaz, Şaşmaz’ın yakın arkadaşı İrfan T. ile yaptığı konuşmayı da paylaştı.

“MİSTİK BİR RUHA SAHİP”

İşte İsmail Saymaz’ın yazısında yer alan o savlardan kısa bir kesit:

“Mahkeme belgesine sunulan ve bugün birinci defa gün yüzüne çıkan ses kaydında Şaşmaz, babasının kuzeni olan İrfan T.’ye ‘Seçilmiş kişiyim’ diyor. Peygamberler ve ermişlerce aktarılan mistik bir ruha sahip olduğunu… Arkadaşının gördüğü hayalde, Hazreti Muhammed’in suretinde göründüğünü… Dünya için kıymetli icatlar yaptığını anlatıyor. İrfan T., “Psikoloğa görün” tavsiyesinde bulunuyor. Şaşmaz “Ben maalesef seçildim” diyor.”

Öte yandan, Kurtlar Vadisi ile ekranlara bir daha dönüş yapmaya hazırlanan Necati Şaşmaz, 17 Mayıs’ta iki çocuğunun annesi Nagehan Kaşıkçı ile boşanmıştı. Boşanma etabında Nagehan Kaşıkçı, mahkemede eşinin müridi olduğu tarikatın ve mehdilik tezinin yuvalarını yıktığını tez etmişti.