Magic Mike 3 geliyor

Hatiram

New member
Oyuncu Channing Tatum, direktör Steven Soderbergh ve müellif Reid Carolin ‘Magic Mike’ serisinin üçüncü sineması ‘Magic Mike’s Last Dance’ için bir daha buluşuyor. Sinemalarda gösterilmeyecek olan sinema, Steven Soderbergh’in son iki sineması Let Them All Talk ve No Sudden Move üzere, sırf HBO Max’te gösterilecek.

2015 imali Magic Mike XXL’i yöneten Gregory Jacobs da Carolin, Nick Wechsler ve Peter Kiernan ile birlikte sinemanın imalcileri içinde yer alacak.

Sinemada bir striptizciyi canlandıran Channing Tatum, haberi Twitter’da doğruladı ve senaryosunun bir fotoğrafını “Mike Lane geri dönüyor üzere görünüyor” başlığıyla paylaştı.

Orjinal sinema, gişede 167 milyon dolar kazanarak ve olumlu tenkitler alarak muvaffakiyet elde etmişti. Bir devam sineması olan Magic Mike XXL, 2015 yılında Soderbergh’siz çekildi ve dünya çapında 120 milyon dolar hasılat elde etti.

‘STRİPTİZ KOZMOSU ASLA ESKİSİ ÜZERE OLMAYACAK!’

Seride başrolü üstüne alan Tatum, yeni sinemayla ilgili hislerini şu sözlerle lisana getirdi:

“Steven, Greg, Reid ve HBO Max’teki olağanüstü beşerlerle ‘Magic Mike’ dünyasının kapılarını havaya uçuracağım için ne kadar heyecanlı olduğumu anlatamam. Striptiz kainatı asla eskisi üzere olmayacak!”

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)