Mahkemede Elon Musk’ın isminin anılmadığı gün yok: Aşk üçgeninden yeni ayrıntılar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Johnny Depp’in eski eşi oyuncu Amber Heard’e karşı açtığı, 6 hafta sürmesi planlanan 50 milyon dolarlık karalama davasında her gün şoke eden ortaya çıkıyor.

Son olarak ikilinin menajeri, Amber Heard’ün Johnny Depp’le barışmaya çalıştığı vakitte dahi Tesla ve SpaceX’in CEO Elon Musk ile bir arada olduğunu söylemiş oldu.

Evvelce kaydedilen ve davada heyete dinletilen yeminli şahit sözü kaydında, menajer Christian Carino’ya Heard ve Musk’ın alakası soruldu. Carino tabirinde, avukatlara “Çıkıp çıkmadıklarını bilmiyorum fakat mutlaka birlikte vakit geçiriyorlardı” dedi.

BİLDİRİLER ORTAYA ÇIKTI

Independent Türkçe’nin haberine nazaran, Carino’ya ondan sonrasında, Heard ve Depp içinde organize ettiği San Franciscodaki uzlaşmadan ne kadar daha sonra Heard’ün Tesla’nın işvereniyle çıktığını öğrendiği soruldu. Carino, “Tam olarak ne kadardı bilmiyorum fakat epey vakit daha sonra değildi” dedi.

Carino’nun Heard’le mesajlaşmalarının kimileri da mahkemeye sunuldu. Heard, 2017’deki bir iletisinde Carino’ya Musk’la ayrıldıkları için üzgün olduğunu söylemiş. Carino da cevaben, “aslına bakarsan ona aşık değildiysen niye üzgün olasın ki. Bana bin kere yalnızca boşluğu doldurduğunu söylemiş oldun” demiş.

‘DEPP MUSK’A TAKINTILI’

Heard’ün avukatlarının duruşma başlangıcındaki açılış konuşmalarında heyete hitaben Depp’in Musk’a ‘takıntılı’ olduğunu söylemesi, Hollywood yıldızının gülümsemesine niye olmuştu.

Depp, Birleşik Krallık’ta The Sun gazetesine karşı açtığı ve 2020’de kaybettiği basın yoluyla iftira davasında gün yüzüne çıkan, Carino’ya attığı iletisinde Heard’le çıktığı için Tesla’nın CEO’sunu eleştirmiş ve girişimciye ‘Mollusk’ (yumuşakça) lakabını takmıştı.