Mega star Tarkan Gülşen’in tutuklanmasına ateş püskürdü! Bakın Gülşen hakkında ne demiş? Bu açıklamayla yer yerinden oynar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Verdiği bir konserde imam hatipliler için kullandığı, “İmam hatipte okumuş daha evvel kendisi sapıklığı oradan geliyor” kelamlarıyla büyük reaksiyon çeken ünlü popçu Gülşen, tutuklanarak cezaevine gdolayıldü. Gülşen’in tutuklanmasının akabinde sanat topluluğu ayaklandı. Ünlü isimlerden peş peşe reaksiyon geldi. Son olarak mega star Tarkan’dan öfke kusan bir paylaşım geldi. İşte Tarkan’ın Gülşen paylaşımı…

“BÖYLE ADALET OLMAZ! GÜLŞEN ÖZGÜR BIRAKILMALI”

Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ile uzun müddettir çalışan Tarkan, toplumsal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Gülşen’in tutuklanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan mega star şu açıklamalarda bulundu;

“Tanık olduğumuz hukuksuzlukların, adalet sistemimizin ikiyüzlülüğü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içerisinde kalıyoruz. Çocuklara cinsel istismarda bulunanları, bayan katillerini, tecavüzcüleri tutuksuz yargılayan hatta kimi vakit hiç yargılamayıp özgür bırakanlar Gülşen’e gelince süratle harekete geçiyor. Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip doğayı katledenleri, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz fikirlerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz Gülşen’i bir kalemde tutukluyor. Gülşen’e yapılan bu haksızlık son bulmalı ve Gülşen çabucak hür bırakılmalı.”

GÜLŞEN’İN SÖZÜ ALINDI

Sözlerinden dolayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca “halkı kin ve düşmanlığa tahrik yahut aşağılama” kabahatinden hakkında soruşturma başlatılan Gülşen, dün meskeninde gözaltına alındıktan daha sonra savcıya tabir verdi. Müzikçi, tabirinde “Bana gereksinimi olan bir çocuğum var. Ben kabahat işlemedim. Tutuksuz yargılanmak istiyorum” dedi. Gülşen sözünün devamında kelam konusu konserin 30 Nisan 2022 tarihinde Ataşehir’de olduğunu söyleyerek, “Ben 25 yıllık sanatçıyım. Benim müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Bu kümeyle bir arada konserlerde sahne alırım. Benim takımımda klavye müzisyeni olarak yer alan Miraç isimli arkadaşımın lakabı imamdır. Ayrıyeten arkadaşlara kendi ortamızda aptal, salak, sapık olarak şakalaşırız. Talihsizlik olarak bu iki söz bir ortaya gelmiştir. Arkadaşımız imam hatipte okumamıştır. Kümede tüm arkadaşlarımın lakabı mevcuttur” dedi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Gülşen bu sözü daha sonrası isimli denetimin kâfi kalmayacağı argümanıyla tutuklandı. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği de, Gülşen’in “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” cürmünden tutuklanmasına karar verdi. Gülşen’in Bakırköy’deki Bayan Kapalı Cezaevi’ne gdolayıldü.