Mehmet Ali Erbil, reaksiyon çeken kelamlarını bu biçimde savundu: Her zamanki halim

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Mehmet Ali Erbil, bir ödül merasiminde sunucu Melike Öcalan’a “Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor lakin sana değdiremedim” kelamlarıyla reaksiyon çekti.

Hürriyet’ten Deniz Boy’un haberine bakılırsa; Erbil, reaksiyonların akabinde yaptığı açıklamada, “Benim her zamanki halim, espri maksatlı yapılan bir şeydi. Yanlış anlaşıldı” diyerek kendisini savundu.

Erbil, “Melike Hanım’la hadiseden daha sonra konuştunuz mu” sorusuna da “Nasıl görüşeyim telefon numarası bile yok” diye karşılık verdi.

NE OLMUŞTU?

Kariyer ömründe sık sık reaksiyon çeken davranışlar sergileyen Mehmet Ali Erbil, bir ödül merasiminde sahnedeyken sunucu Melike Öcalan’a yönelik “Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ancak sana değdiremedim elimi”

Öcalan ise “Çok sevdiğimiz, kıymetli bir ağabeyimizin ödül gecesinde bu biçimde bir şeyin konuşuluyor olması can sıkıcı. Küçük yaşlardan beri kesimdeyim ve ortasında yer almak istemediğim bir durumun ortasında kaldım. Üzücü bir şey. Mevzu farklı yerlere gidecek diye sakin kalmaya çalıştım” formunda bir