Mehmet Ali Erbil’den dikkat çeken açıklama: Daima epeyce eşliydim

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Haber Global’de Buket Aydın’ın sunduğu Yüz Yüze programına konuk oldu. Özel ömrüne dair açıklamalarda bulunan Erbil, evliliklerinde fazlaca yanılgı yaptığını söylemiş oldu. Erbil, “Hep hayli eşliydim.” diye konuştu.

Erbil’in açıklamaları şöyle:

“İlk eşime fazlaca aşık oldum, 20’li yaşlardaydım ve iç güveysi gittim. Nişanlıydık, merhum babası hakimdi, ağabeyiyle tıpkı odada yatıyorduk. Çok aşıktım, o da benimle bir oyuncak üzere oynardı. Daima hayli eşliydim. Evliliklerimde yanılgılar yaptım. Keşke yapmasaydım dediğim oldu.

ÖĞLEDEN daha sonra SARFİYAT ALDATIRDIM

Bir eşime epey aşıktım. Gece düşümde ayrıldığımızı görürdüm, ağlayarak uyanırdım, sarılırdım. Öğlenden daha sonra sarfiyat aldatırdım.

Ben küçükken hayli travmalar yaşadım anne-baba içinde. Anne-baba sevgisi görmedim üzere bir şey. Anne ve üvey baba olduğu için güç bir çocukluk geçirdim. Bu yedekleme duygusu bence. Devamlı sevgide, bağda yedekte birini bulundurmaya çalışıyorum. Bunu hiç bir doktora da söylemedim kendi kendime çözdüm bunu. Hepsi de epeyce seviyordu beni, hayli aşıktılar… Aşık olunmayacak adam mıyım…”