Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında olay yaratan açıklamalarda bulunmuştu. Erbil, ‘Çok sevdiğim hala görüştüğüm, her vakit benim yanımda olan iyiliğimde kötülüğümde epey kıymetli bir dostum… Emel Sayın’la 3 ay kadar birliktedim. Emel Sayın hastane sürecinde beni hiç yalnız bırakmadı. Hiç kaybetmediğim, bir arada yaşadığım dostum ancak niye ayrıldığımızı açıklayamam. ‘Aşkım Aşkım’ dizisinden hayli evvel olan bir bağlantıydı…’ demişti.
Magazin gündeminde olay yaratan bu açıklamalar daha sonrası ünlü sanatçı Emel Sayın, Magazinsortie.com’a konuştu.
‘ACABA ESPRİ Mİ YAPTI?’
Emel Sayın, ‘Ne oldu Mehmet Ali’ye son vakit içinderda tuhaf açıklamalar yapıyor. Evvel onunla konuşayım ben. Ben izleyemedim, çıkan haberlerden takip ettim. Sanki espri mi yaptı? ‘Aşkım Aşkım’dan önceydi demiş… Çok şaşırdım. Allah Allah…’ tabirlerini kullandı.
Magazin gündeminde olay yaratan bu açıklamalar daha sonrası ünlü sanatçı Emel Sayın, Magazinsortie.com’a konuştu.
‘ACABA ESPRİ Mİ YAPTI?’
Emel Sayın, ‘Ne oldu Mehmet Ali’ye son vakit içinderda tuhaf açıklamalar yapıyor. Evvel onunla konuşayım ben. Ben izleyemedim, çıkan haberlerden takip ettim. Sanki espri mi yaptı? ‘Aşkım Aşkım’dan önceydi demiş… Çok şaşırdım. Allah Allah…’ tabirlerini kullandı.