Mehmet Ali Erbil’in kelamlı tacizde bulunduğu Melike Öcalan sessizliğini bozdu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İş, sanat, cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimlerini bir ortaya getiren Quality Ödül Merasimi şoke eden olaya sahne oldu. Bu yıl 13. sefer düzenlenen merasimi Gökay Kalaycıoğlu ve Melike Öcalan sundu. Biroldukça ünlü ismin ödül aldığı geceye Mehmet Ali Erbil’in kelamları damga vurmuştu.

“BİR SANA ELİMİ DEĞDİREMEDİM”

Kariyer hayatında sık sık reaksiyon çeken davranışlar sergileyen Mehmet Ali Erbil’in “Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor lakin sana değdiremedim elimi” kelamlarıyla taciz ettiği Melike Öcalan, “Öyle bir şey hiç bir vakit olmadı. Elinizi değdiremediğiniz bunu bu biçimde söyleyin. Ben şu an şoktayım. 20 yıldır hiç bu biçimde bir şey olmadı” demişti.

Bugün Tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programının canlı yayınına telefonla bağlanan Melike Öcalan, Erbil’in kelamlarıyla ilgili birinci defa konuştu. Öcalan, “Çok sevdiğimiz, bedelli bir ağabeyimizin ödül gecesinde bu biçimde bir şeyin konuşuluyor olması can sıkıcı. Küçük yaşlardan beri bölümdeyim ve ortasında yer almak istemediğim bir durumun ortasında kaldım. Üzücü bir şey. Husus farklı yerlere gidecek diye sakin kalmaya çalıştım.” dedi.

‘MEHMET ALİ ERBİL’LE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR YAN YANA GELMEK İSTEMEM’

Öcalan şu sözleri kullandı:

“Burada can sıkıcı olan durum şu; ben onu meslek büyüğü olarak sahneye davet ettiğim bir hanımın yalnızca başarısıyla, donanımıyla bir yerlere gelmiş bulunmasına şaşırması. Aydın diyebileceğimiz, tiyatro eğitimi almış birinin bu duruma şaşırıyor olması geldiğimiz noktada fazlaca üzücü. Bizlere örnek olması gerekiyor. Üzerimdeki şok hala devam ediyor. 20 yıldır hiç bu biçimde bir şeyle karşı karşıya kalmamıştım. hayatım boyunca profesyonel olmaya çalıştım fakat Mehmet Ali Erbil’le mümkün olduğu kadar yan yana gelmek istemem. esasen kelamlarının devamında kendisi de hakikat olmadığını söylemiş oldu. hiç bir bayan meslektaşımın bu biçimde bir yaşamasını istemem. Tanımadığım takipçilerimin beni desteklemesi epey duygulandırdı”