Muazzez Abacı’nın menajeri argümanlara yanıt verdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Sanat dünyasının sevilen ismi Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğu argüman edilmişti. Onur Akay, evvelki gün “Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu. Amerika’da olan sanatkarımızın bu kıymetli rahatsızlığını bana söylemiş olduler. Çok epey üzüldüm. Benim en sevdiğim büyük sanatçımıza acil şifalar diliyorum.” açıklamasında bulunmuştu.

Ünlü müzikçinin menajeri Taner Budak, söylentileri yalanladı. Hususla alakalı Instagram hesabından açıklama yapan Budak, “Şu anda Amerika’da bulunan sayın Muazzez Abacı’nın sıhhat durumu hakkında bir internet sitesinde çıkan haberin aslı yoktur.” dedi.

SIHHAT DURUMU çok YETERLİ

Taner Budak, kelamlarına şu biçimde devam etti:

“Sayın Muazzez Abacı’nın sıhhat durumu çok güzel olup, en yakın vakitte Türkiye’ye dönerek, sahne çalışmalarına devam edecektir. Bu haberi yapan internet sitesi hakkında sanatkarın avukatı gerekli yargı süreçlerine başlayacaktır. Bu süreçte bilgi almak için arayan siyaset, sanat ve medya dünyasından dostlarımıza ve kamuoyuna teşekkürlerimizi sunarız. Hürmetlerimle…”