Müge Anlı öldükten daha sonraki vasiyetiyle şaşırttı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
yıllardır ekranlarda yaptığı canlı yayınlarda Türkiye’de halkın kahırlarına deva arayan, kayıp ilanlarından yola çıkarak aranan şahısların olmasına yardım eden Müge Anlı canlı yayında vasiyetini deklare etti. Kelamlarıyla stüdyodaki ve ekran başındaki izleyicileri şaşırtan Müge Anlı, “Benim mezar yerim belirli. Her şeyim planlı olsun istiyorum. Ölünce dağıtılacak şerbetime kadar hepsinin vasiyetini verdim. Yapmazlarsa da onların sorunu. Yaka kartına en berbat fotoğrafımı koyarlar biliyorum onu da ben verdim.” tabirlerini kullandı.

“BANA BİR ŞEY OLURSA HUZUR MESKENİNDE YAŞAMAK İSTİYORUM”

Magazin gazetecisi Burhan Akdağ ile evliliğinden Lidya Müge Akdağ isimli bir kızı olan Müge Anlı, yaşarken başına bir şey gelmesi durumunda ise kendisine erkek kardeşi Efe’nin bakmasını istedi. Kızının çabucak hemen küçük olduğunu söyleyen Anlı, “Buradan şimdiden söylüyorum, bana bir şey olursa bakım meskenine gideceğim, Bana da Efe baksın, kız daha küçük.” sözlerini kullandı.

EMEKLİ ALBAY MUSTAFA KAYA’YI BULDU

Müge Anlı son olarak yayında 2.5 yıldır eşi emekli albay Mustafa Kaya’dan haber alamadığını söyleyen Seyhan Kaya ve kızı Irmak Kaya’nın hasretini dindirdi. Emekli Albay Mustafa Kaya stüdyoda ailesine kavuştu.