Müge Anlı ve Tatlı Sert’ten Hayranlarını Ayağa Kaldıracak Haber! ATV Bunu Yapmakla Büyük Kaybetti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Milyonlarca insanın ümitsizliğine derman olan Müge Anlı, kaçırılma, hırsızlık ve cinayet üzere çözülemeyen olayları netleştiriyordu. 300 yakın çözülmemiş olayı çözen Müge Anlı yalnızca bununlada kalmıyor. Sokak hayvanlarına yardım kampanyası başlatmış ve milyonlarca kişi tarafınca desteklenmişti. Şuan dönem tatilinde olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programından gelen haber ise izleyicilerde şok tesiri yarattı. İşte tüm ayrıntılar…

BİTİME BİR HAFTA KALA MÜJDELİ HABERİ DUYURMUŞTU

Programın bitimine günler kala müjdeli haberi direkt olarak kendisi açıklayan Müge Anlı, “Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, fazlaca abartmaya gerek yok. Ancak memnun olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklıyayım. Müstekbal damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.” açıklamasında bulunmuştu. Geçtiğimiz haftada Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu birinci kere yan yana görüntülenmişti. İmaj Müge Anlı’nın hayranlarını sevindirirken, gelen son haber ‘Yok Artık!’ dedirtti.

MÜGE ANLI İZLEYİCİLERİNİ ÜZEN HABER

Normal kaidelerde 29 Ağustos’ta start verilecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaşanan aksaklıklardan dolayı erteleme sonucu aldığı sav edildi. Stüdyoda yaşanan teknik sorunlardan dolayı programın 5 Eylül’de ekranlara gelmesi bekleniyor. Husus hakkında ATV cephesinden çabucak hemen net yanıt gelmedi.

SOSYAL MEDYADA REAKSİYON YAĞDI

Çıkan savlar toplumsal medyada gündem olurken, yaşanan teknik yanlışın çabucak hemen ne olduğu bilinmiyor. Fakat izleyici tarafında yansılar fazlaca büyük.

Müge Anlı Kimdir ?

Marmara Üniversitesi İrtibat Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Toplumsal Bilimler Enstitüsü’nde hukuk üzerine yaptı.

Televizyon hayatına birinci vakit içinderda magazin alanında başlayan Anlı, öteki bir magazinci Şenay Düdek’le Kanal D’de yaptığı Dobra Dobra isimli magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı.

Bir dönem bir arada program yaptıktan daha sonra, tıpkı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye’de, Müge Anlı ise Pakize Suda’yla Kanal D’de devam etti.

Dobra Dobra’da ki sunuculuk tecrübesi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv’de yayınlanan kendine ilişkin Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli tartışma programını sunmaya başladı.

Programda, kaybettiği yakınlarını arayan şahıslar ağırlanmakta, işleyeni belirli olmayan yahut işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.

bir daha Tatlı Sert’in haricinde, 2010 televizyon döneminde, daha önce Sinan Çetin’in yapmış olduğu Sinema Üzere isimli programla tıpkı formatta bir programı atv’de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var isimli programda, yaşadığı çeşitli hadiselerden dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan şahıslar konuk edildi.

Özel yaşamı

2008’de gazeteci Burhan Akdağ’dan boşandı.Bu evlilikten 1 kızı oldu.