Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Magazin D Pazar’ programına konuşan 77 yaşındaki müzikçi Fedon, son vakit içinderda yaşadığı sıhhat sıkıntılarını birinci defa anlattı. Son iki yılını kanser ile gayret ile geçirdiğini belirten Fedon ‘Artık hastalıklar arttı. Eski model bir otomobilin evvel kaportası çürür, daha sonra motor yağ kaçırır. Bunları bekleyen bir beşerim, olacak bunlar… Yaşımdan dolayı epeyce hastalıklar geldi, direniyorum’ dedi.
Fedon, kelamlarına ‘Kanser oldum, böbreğimin yarısı gitti… Lakin vefattan korkmuyorum. Zeki Müren’in fazlaca hoş kederi “Ölüm varken ben yokum, ben varken mevt yok. Sürünmeyeyim öteki hiçbir şey istemiyorum. Vefat Allah’ın buyruğu. Her gece dua ediyorum ‘Allah’ım çocuklarımın sıhhatini ver, beni de ele güne muhtaç etme, süründürmeden canımı al…’ İnsan et ağırdır, epeyce sıkıntı bir şey’ diye devam etti.
Fedon, kelamlarına ‘Kanser oldum, böbreğimin yarısı gitti… Lakin vefattan korkmuyorum. Zeki Müren’in fazlaca hoş kederi “Ölüm varken ben yokum, ben varken mevt yok. Sürünmeyeyim öteki hiçbir şey istemiyorum. Vefat Allah’ın buyruğu. Her gece dua ediyorum ‘Allah’ım çocuklarımın sıhhatini ver, beni de ele güne muhtaç etme, süründürmeden canımı al…’ İnsan et ağırdır, epeyce sıkıntı bir şey’ diye devam etti.