Müzikçi Şimal gözyaşları ortasında kanseri yendiğini duyurdu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Müzikçi Şimal, toplumsal medya hesabından kanser olduğunu duyurmuş ve kemoterapiye başladığını söylemişti. Sevenlerinin dayanağıyla güç günleri atlatan Şimal kanseri yendi.

‘ARTIK KURTULDUM’

Toplumsal medya hesabından hoş haberi duyuran ünlü müzikçi gözyaşları ortasında kanseri yendiğini söylemiş oldu. Başındaki peruğu çıkartıp “artık kurtuldum” dedi.

Şimal yaptığı açıklamada, ‘O kadar memnunum ki test neticelerim geldi. Hiç kitlem kalmamış o kadar memnunum ki… Sanırım kurtuldum. Dua eden herkese teşekkür ederim. Bugün benim doğum günüm, epeyce memnunum. Sırada ameliyatım var. İlaçlardan daha sonra ameliyat tarihim belirlenecek’ tabirlerini kullandı.

Genç müzikçi berbat haberi bu biçimde duyurmuştu:

“Sevgili dostlarım… İki yıldır elime gelen kitleyi önemsemedim öteledim. Ve o önemsemediğim kitleye göğüs kanseri teşhisi konuldu. Kendine hayli düzgün bakan ve vücudunu seven biri olarak , söylemek istediğim şu ki vücudumuzun verdiği alarmlara hassas olmakmış kendini sevmek… Dışımı süslerken içimi unutmuşum! Kendime epey kızgınım zatenız . birebir vakitte benim için en değerli şeyi erteledim SIHHATİMİ ! Her ne kadar bu konularda şuurlu olduğumuzu düşünsek de kimi vakit kimi şeyleri erteleyebiliyormuşuz. Tüm bayanlarımız vaktinde tedbir almak ve erken teşhis için evvel kendi muayenesini kendisi yapmayı öğrenmeli. Lütfen benim üzere yapmayın! Siz kendinizi ertelemeyin! Çok küçük bir kitleyken kendimi ertelediğim için tedaviye alındım. Sizlerle bu kademelerin hepsini paylaşacağım, bir yere kaybolmuyorum. İnanıyorum ki daha sağlıklı ve hoş günlerde müziklerimizi daima birlikte söyleyeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri hayli seviyorum “