Nicolas Cage, Marvel sinemaları hakkında konuştu: Sağlıklı eğlencenin nesi yanlış?

Hatiram

New member
Oyuncu Nicolas Cage, üstün kahraman sinemaları hakkında konuştu. Cage, Martin Scorsese ve Francis Ford Coppola üzere usta direktörlerin tenkitlerine karşın muhteşem kahraman sinemalarını desteklediğini söylemiş oldu.

WebTekno’nun Variety’den aktardığına bakılırsa, GQ’ya konuşan Cage, Scorsese ve Coppola’nın Marvel ve öteki çizgi roman uyarlamalarına karşı duruşunun sorulması karşısında “Evet, bunu niye yapıyorlar?” diye sordu. Oyuncu, “Çatışmayı anlamıyorum. Bu algı yahut görüş konusunda onlarla tıpkı fikirde değilim” dedi.

‘SAĞLIKLI CÜMBÜŞÜN NESİ YANLIŞ OLABİLİR?’

“Yaptığım ‘Pig’ yahut ‘Joe’ üzere sinemaların Marvel sinemalarıyla hiç bir biçimde çelişmediğini düşünüyorum” diyen Cage ayrıyeten, “Marvel, tüm aileyi eğlendirmek konusunda sahiden kusursuz bir iş çıkardı. Üzerinde epeyce düşündüler. Demek istediğim, birinci iki ‘Ghost Rider’ sinemasını yaptığım vakitten muhakkak büyük bir ilerleme oldu. Kevin Feige yahut o makinenin gerisinde kim var ise, öyküleri bir ortaya getirmenin ve tüm karakterleri birbirine bağlamanın ustalıkla bir yolunu bulmuş” tabirlerini kullandı. “Anne babalara ve çocuklara alımlı gelen, insanlara dört gözle bekleyecek bir şeyler veren sağlıklı cümbüşün nesi yanlış olabilir?” diye soran Cage, “Sadece, sorunun ne olduğunu anlamıyorum” diye belirtti.

Daha evvel Martin Scorsese ve Francis Ford Coppola üzere direktörler, sinemanın harika kahraman sinemaları tarafınca domine edilmesine dair açıklamalarda bulunmuş, Coppola, Scorsese’nin çizgi roman uyarlamalarının sinema sanayisine ziyan verdiğine yönelik açıklamalarına takviye verdiğini belirtmişti.