O denli Bir Vakit Geçer ki Ayşe Bingöl’den İmaj Değişikliği, Artistik Pozlar Deyip Paylaştı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2010-2013 yılları içinde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni O denli Bir Geçer Vakit Ki isimli dizide canlandırdığı Cemile karakteriyle izleyenleri kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Ayça Bingöl, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Son olarak TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda isimli dizide rol alan başarılı oyuncu, yeni imajıyla adeta farklı biri oldu. ‘Öyle Bir Geçer Vakit ki’ dizisindeki performansıyla tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan oyuncu Ayça Bingöl, 2017 yılında ikiz bebek dünyaya getirmişti.

İkiz bebeklerine Leyla ve Aylin ismini veren ünlü oyuncu anne olduktan daha sonra mesleğine bir süre orta vermiş ve son olarak ‘Kırmızı Oda’ isimli dizide Derya karakterini canlandırmıştı.

Şimdilerde başrol oyuncusu olarak bir proje ile geri dönmeye hazırlanan Ayça Bingöl yeni imajıyla şaşırttı. O denli Bir Geçer Vakit Ki dizisindeki başarılı performansıyla hafızalara hafriyatın oyuncu son halini paylaştı.

Oyuncu Ayça Bingöl son halini sosyal medyada paylaştı. Bingöl yeni imajıyla ilgili “sıradan sarradyasyon ve vapurda artistik pozlarla kendimi çekiyorum” dedi.

Siyah saçlarına veda edip sarışın olan Bingöl’ün yeni usulü takipçilerini ikiye böldü. Kimi Bingöl’ü beğendi kimi ise “Eski haline dön” yorumunu yaptı. Oyuncunun bu argümanlı değişikliği oynayacağı dizi karakteri için yaptığı tez edildi.

İşte ünlü oyuncunun son hali:

AYÇA BİNGÖL KİMDİR?

1975 yılında İstanbul’da doğan Ayça Bingöl, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Kısmı’ndan mezun oldu.

1996 yılında Dormen Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuğa başlamış, 1998-2000 yılları içinde da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora’da oynamıştır. Reklam sinemaları, sinema ve dizilerde rol alan, ayrıyeten seslendirme sanatçılığı yapan Bingöl, Yeditepe Oyuncuları takımında bulunmuştur. 2007-2008 döneminde Bana Bir Picasso Gerek isimli oyun ile Duru Tiyatro topluluğuna katılmıştır. 2008-2009 döneminde Tiyatro Stüdyosunda Irmağın Solgun Yüzü isimli oyunda rol almıştır.

Kamera karşısına birinci kere 1993’te Üstün Baba isimli dizi ile geçen Ayça Bingöl, 2010 yılında yayınlanan “Öyle Bir Geçer Vakit Ki” isimli dizide canlandırdığı Cemile karakteri ile ismini duyurdu. Oyunculuk haricinde sinema ve dizilerde seslendirme yapan Bingöl, “Benim Adım Gültepe”, “Babam ve Ailesi”, “Utanmazlar”, “Sonsuz”, “Ay Büyürken Uyuyamam”, “Benim Dünyam” üzere biroldukça üretimde rol aldı.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeş Çocukları dizisinde Ümran karakterine hayat veren Ayça Bingöl, 1.63 metre uzunluğunda, 50 kilo ve Oğlak burcudur.

ÖDÜLLERİ

2013 – 1. Yeni Tiyatro Mecmuası Emek ve Muvaffakiyet Mükafatları – Yardımcı Rolde Yılın Bayan Oyuncusu – Çehov Makinesi

2012 – Antalya Televizyon Mükafatları – Drama Dizisi En Düzgün Bayan Oyuncu – O denli Bir Geçer Vakit ki

2011 – Antalya Televizyon Mükafatları – Drama Dizisi En Âlâ Bayan Oyuncu – O denli Bir Geçer Vakit ki

2011 – 38. Altın Kelebek Mükafatları “Drama Kısmında En Uygun Bayan Oyuncu” O denli Bir Geçer Vakit ki

2008 – 6. Tiyatro Tiyatro Mükafatları – Yılın Bayan Oyuncusu – Bana Bir Picasso Gerek

2008 – 12. Afife Tiyatro Mükafatları – Yılın en başarılı bayan oyuncusu – Bana Bir Picasso Gerek

2008 – 13. Sadri Alışık Mükafatları – Yılın En Yeterli Bayan Tiyatro Oyuncusu – Bana Bir Picasso Gerek

2009 – 16. Çırağan Lions Mükafatları – Yılın En Güzel Bayan Tiyatro Oyuncusu – Irmağın Solgun Yüzü

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Çehov Makinası – İstanbul Devlet Tiyatrosu

Şölen – Tiyatro Stüdyosu

Nehrin Solgun Yüzü – Tiyatro Stüdyosu

Bana Bir Picasso Gerek – Duru Tiyatro

Paramparça – Yeditepe Oyuncuları

Tıpkı Sen Tıpkı Ben – Yeditepe Oyuncuları

Klakson, Borazan ve Bırtlar – Tiyatro Fora

Bugün Git Yarın Gel – Dormen Tiyatrosu

Yukarıda Biri mi Var – Dormen Tiyatrosu

Nehir – Oyun Atölyesi

Zafer Madalyası – Dormen Tiyatrosu

Olacak Şey Değil – Dormen Tiyatrosu

Kare As – Dormen Tiyatrosu

Oyun Karıştı – Dormen Tiyatrosu

DİZİ VE FİLMLER

2019 – Kardeş Çocukları (Ümran) (TV Dizisi)

2018 – Müslüm (Emine) (Sinema Filmi)

2016 – Babam Ve Ailesi (Nilgün) (TV Dizisi)

2015 – Bilal: Özgürlüğün Sesi (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2014 – Benim Adım Gültepe (Gülümser) (TV Dizisi)

2013 – Benim Dünyam (Handan) (Sinema Filmi)

2011 – Süratli ve Öfkeli 5: Rio Soygunu (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2011 – Ay Büyürken Uyuyamam (Melek) (Sinema Filmi)

2010 – 2013 – O denli Bir Geçer Vakit ki (Cemile) (TV Dizisi)

2010 – Samanyolu (Evsed) (TV Dizisi)

2009 – Sonsuz (Aylin) (Sinema Filmi)

2009 – Melekler ve Şeytanlar (Ayelet Zurer Seslendirme) (Sinema Filmi)

2009 – Melekler ve Kumarbazlar (Şehsuvar) (Sinema Filmi)

2009 – Buz Evresi 3 : Dinozorların Şafağı (Ellie (Seslendirme)) (Sinema Filmi)

2008 – Küçük Bayanlar (Özgür) (TV Dizisi)

2007 – Red Kit: Batıya Atak (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2007 – Hayat Kavgam (TV Dizisi)

2007 – Bıçak Sırtı (TV Dizisi)

2007 – Bez Bebek (Rüya) (TV Dizisi)

2007 – Beowulf: Ölümsüz Savaşçı (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2007 – 28 Hafta daha sonra (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2006 – İki Aile (Füsun) (TV Dizisi)

2006 – Tramvay (Seval) (Sinema Filmi)

2006 – Taşların Sırrı (Gülergül) (TV Dizisi)

2006 – Orman Çetesi (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2006 – Buz Devranı 2: Erime Başlıyor (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2005 – Kebab Connection (Seslendirme) (Sinema Filmi)

2004 – Yadigar (Sedef) (TV Dizisi)

2004 – Köpekbalığı Öyküsü (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2004 – hayatın Benim (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2004 – 2006 – Sihirli Annem (TV Dizisi)

2002 – Yüzüklerin Efendisi: İki Kule (Arwen Seslendirme) (Sinema Filmi)

2002 – Define Gezegeni (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2002 – Anne Babamla Evlensene (TV Dizisi)

2001 – Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (Arwen Seslendirme) (Sinema Filmi)

2001 – Harry Potter ve İdeoloji Taşı (Seslendirme) (Sinema Filmi) Haberler.com özetlemek gerekirse bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

2001 – Çiçek Taksi (TV Dizisi)

2001 – Atlantis: Kayıp İmparatorluk (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2000 – Gözlük (Kısa Film)

2000 – Konuttaki Yabancı (İpek Erez) (TV Dizisi)

1999 – Sır Evrakı (Alev) (TV Dizisi)

1999 – Meczup Yürek (Açelya Elmas Seslendirmesi) (TV Dizisi)

1999 – Astronotun Karısı (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

1999 – Ah Bir Varlıklı Olsam (Ayça) (TV Dizisi)

1996 – Tatlı Kaçıklar (Hülya) (TV Dizisi)

1995 – Çiçek Taksi (Canan) (TV Dizisi)

1993 – Muhteşem Baba (Ayça) (TV Dizisi)