Öğretmene en hoş yılbaşı bildirileri ile yeni yılda hocalarınızı hatırlayın

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Yeni jenerasyonun yetişmesi ve geleceğin daha parlak olması için çalışan öğretmenler, en hoş yılbaşı iletilerini en epey hak edenler içinde bulunuyor. Âlâ dileklerin iletildiği yılbaşı iletileri ortada aralar olsa bile öğretmenler ve öğrencileri içindeki bağ, en hoş yılbaşı iletileri ile bir defa daha kuvvetlendiriyor.

ÖĞRETMENE YILBAŞI BİLDİRİLERİ

* Şayet öğretmenimi seçme talihim olsaydı tekrar yine sizi seçerdim. Yeni Yıl için en düzgün dileklerimle canım öğretmenim.

* Sizin üzere şahane bir öğretmenim olduğu için kendimi epey şanslı hissediyorum. Umuyorum ki Yeni Yıl sizin kadar olağanüstü olur.

* Yeni Yıl yaklaştıkça hayatımda yeni ufuklar açan herkese teşekkür ediyorum. Teşekkür ederim canım öğretmenim.

* Her başarılı öğrencinin ardında kusursuz bir öğretmen vardır. Benim ardımda da siz olduğunuz için teşekkür ederim. Yeni yılınız mutluluklar getirsin.

* Yeterli bir eğitimin ne kadar kıymetli olduğunu fark ettiren siz oldunuz. Teşekkür ediyor ve yeni yılın size memnunluk getirmesini diliyorum.

* Kusursuz bir öğretmen olduğunuz, bir mum üzere yolumu aydınlattığınız ve geleceğe ümitle bakmamı sağladığınız için Yeni Yıl dilek listemin en zirvesindesiniz. Yeni yılınız kutlu olsun öğretmenim.

* Yeni Yılınız dersiniz geçirdiğim vakit kadar hoş olsun. Eşsiz bir öğretmensiniz. En uygun dileklerimle. Keyifli yıllar.

* Sevgili hocam, Yeni Yılınızı en düzgün dileklerimle kutluyorum. Bize yaşattığınız mükemmel eğitim yılı için fazlaca teşekkür ederim.

* Sevgili öğretmenim, sizlersiniz bize yol gösterdiniz, yanlışı-doğruyu ayırt etmemizi sağladınız. En hoş hoşlukları memnunlukları, hak eden öğretmenim. Yeni yılda tüm hoş şeyler sizlerin olsun. Keyifli yıllar.

* Öğretmenler ve yeni yıl bize geleceği daha parlak hale getirme bahtı tanıyor. Teşekkür ederim canım öğretmenim.

* Büyük öğretmenler, o küçük öğrencilerine ellerinden gelenin en uygununu yapma konusunda takviye olur. Bana takviye olduğunuz için epey teşekkür ederim. En hoş yeni yıl dileklerimle.

* Başarısız olduğumu düşündüğümde takviye olarak başarılı olmama yardım ettiniz. Öğretmenim, Yeni yılınız memnunluktan diğer bir şeyle dolu olmasın.

ÖĞRETMENİME ÖZEL YILBAŞI İLETİSİ

* Yeterli bir öğretmen, öğrencisinin rol modeliniz olurmuş. Siz de benim rol modelimsiniz. Yeni Yılınız memnunlukla dolu olsun.

* Sevgili öğretmenim, bana muvaffakiyete giden yolda verdiğiniz bilgilerle güya elime bir fener vererek yolumu aydınlattınız. Yeni Yıl da sizin için bu biçimde aydınlık ve ferahlık getirsin.

* Öğretmenim sizi tanımadan evvel okulu sıkıcı bulurdum. Siz geldikten daha sonra okul bana daha hoş ve eğlenceli gözüktü. Teşekkürler ve keyifli yıllar.

* Kimi öğretmenler her vakit işinin en yeterlisi olduğu için hatırlanacaklar. Siz de daima hatırlanacak olan öğretmenlerdensiniz. Süper bir Yeni Yıl geçirin.

HOCALAR İÇİN EN DEĞİŞİK YILBAŞI BİLDİRİLERİ

* Kusursuz bir öğretmensiniz ve bana öğrettiğiniz her şey için sonsuza dek şükredeceğim. Yeni Yılınız Kutlu olsun.

* Yeni yıl geldiğinde, kime yeni yıl iletisi göndermek istediğimi düşünüyorum. birinci evvel aklıma kendini öğrencilerine adamış öğretmenim gelir.

* Yetenekli öğretmenler daha akıllı bireyler yaratarak geleceği aydınlatır. Umarım Yeni Yıl sizi hoş günler getirir.

* En tembel öğrenci bile güzel bir öğretmenden bir şeyler öğrenir. Sizden çok şey öğrendim. Harika öğretmenime Memnun yıllar diliyorum.

* Sıhhat, memnunluk, huzur hanemizden hiç eksik olmasın. 2021 yılı hepimize hoşluklar getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun öğretmenim.

* Sabırlı bir öğretmen, öğrenci için bir nimettir. Yeni Yıl için rahmet ve içten teşekkürler diliyorum.

* Öğretmenler bizi akıllı yapar ve dünyayı bilgelik ve memnunlukla doldurur. Öğretmenim, Yeni Yılınız şimdiye kadar yaşadığınız en memnun yıl olsun.

* Yeni yılınız kutlu olsun öğretmenim. 2021 yılında her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle. Keyifli yıllar.