Okan Bayülgen’in sunduğu Uykusuzlar Klübü’ne konuk olan Ömür Gedik dikkat çeken tabirlerde bulundu. Hayvan hakları savunucusu olan Gedik, iklim değişikliğinde faktör oldukları sav edilen besi hayvanlarının tüketilmemesi için yapay etin yaygınlaşması gerektiğini belirtirken, hayvanlara da eziyet edilmemiş olacağını söylemiş oldu.
Ömür Gedik, ‘Ben et yemek istiyorum lakin hayvanları öldürmek istemiyorum’ dedi.
TOPLUMSAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Ömür Gedik’in bu sözleri kısa mühlet içerisinde toplumsal medyada yankı buldu. Gedik’in kelamları Twitter’da gündem olarak 1. sıraya oturdu. Birtakım kullanıcılar Gedik’in bu açıklamasını hakikat bulurken, kimi kullanıcılar ise ünlü ismin kelamlarına katılmadı.
Ömür Gedik, ‘Ben et yemek istiyorum lakin hayvanları öldürmek istemiyorum’ dedi.
TOPLUMSAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Ömür Gedik’in bu sözleri kısa mühlet içerisinde toplumsal medyada yankı buldu. Gedik’in kelamları Twitter’da gündem olarak 1. sıraya oturdu. Birtakım kullanıcılar Gedik’in bu açıklamasını hakikat bulurken, kimi kullanıcılar ise ünlü ismin kelamlarına katılmadı.