Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Jane Fonda, Instagram hesabı üzerinden lenfoma (lenf kanseri) olduğunu deklare etti. Son olarak Grace and Frankie dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan 84 yaşındaki yıldız, bunun tedavi edilebilir bir kanser olduğunu belirterek, altı aylık kemoterapi görmesi gerektiğini söylemiş oldu ve bu süreçte de iklim değişikliği ile gayretine devam edeceğini söz etti.
‘KANSER BENİ ALIKOYAMAYACAK’
Fonda’nın açıklaması şöyle:
“İnsanlık tarihinin en değerli vaktini yaşıyoruz zira şu anda yaptıklarımız ya da yapmadıklarımız nasıl bir geleceğin olacağını belirleyecek ve kanserin beni elimden gelen her şeyi yapmaktan alıkoymasına müsaade vermeyeceğim.”
Oyuncu, 2019 yılında Vogue mecmuasına cilt kanseri hakkında verdiği demeçte “Çok fazla kanser geçirdim” demişti.
‘KANSER BENİ ALIKOYAMAYACAK’
Fonda’nın açıklaması şöyle:
“İnsanlık tarihinin en değerli vaktini yaşıyoruz zira şu anda yaptıklarımız ya da yapmadıklarımız nasıl bir geleceğin olacağını belirleyecek ve kanserin beni elimden gelen her şeyi yapmaktan alıkoymasına müsaade vermeyeceğim.”
Oyuncu, 2019 yılında Vogue mecmuasına cilt kanseri hakkında verdiği demeçte “Çok fazla kanser geçirdim” demişti.