Oyuncu Hazal Kaya: Dayanamayıp ortada intihar ediyorum

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Oyuncu Hazal Kaya, Teras Noir isimli podcast programına konuk oldu ve özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.

Kaya, “Gaziantepliyim ve yemek yemeyi epeyce seviyorum. Yemeğin yağlısını ve hamurlusunu yemek istiyorum” dedi. Paylaştığı yemek fotoğraflarıyla ilgili de konuşan hoş oyuncu, “Gaziantepliyim ve yemek yemeyi epeyce seviyorum. Yemeğin yağlısını ve hamurlusunu yemek istiyorum. Şeker hastasıyım lakin ortada intihar ediyorum böyle” diye anlattı.

“ALİ’NİN ÇOK AZ FOTOĞRAFI VAR”

Leyla ile Mecnun dizisinin bir daha ekranlara dönmesiyle eşi Ali Atay’ın iş yoğunluğunun arttığını söyleyen Hazal Kaya, eşinin fotoğraflarını elde edebilmek için set çalışanlarından dayanak aldığını söylemiş oldu.

30 yaşındaki oyuncu, Instagram Sorgusu’nda eşinin fotoğraflarını alabilmek için çalıştığı dizinin set fotoğrafçılarıyla arkadaş olduğunu anlattı.

Kaya, “Ali’nin o kadar az fotoğrafı var ki” diyen Hazal Kaya, “Set fotoğrafçılarıyla ben muhatap oluyorum. Ali’nin hoş fotoğrafı var mı, yollasanıza bana diye istiyorum onlardan” formunda konuştu.