Oyuncu Metin Yıldız Ceylan Yılmaz’la ikinci evliliğini yaptı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Mahsun Kırmızıgül’ün gişe rekortmeni sineması Mucize başta olmak üzere Çok Hoş Hareketler Bunlar, Alemin Hükümdarı, Selena üzere üretimlerde aldığı rollerle tanınan oyuncu Metin Yıldız (47), meslektaşı Ceylan Yılmaz (33) ile Beyoğlu Evlendirme Dairesi’nde dünyaevine girdi.

“HAYAT BİZE KEYİFLİ OLMA BAHTI VERDİ”

Bir çok heyecanlı ve keyifli olduğu gözlenen Yıldız, “Bir ömür uzunluğu birlikte olacağız inşallah sevgilim… Hayat bize memnun olma bahtı verdi aşkım. Seni buldum” sözlerini kullandı.

Çift, nikah fotoğraflarını toplumsal medyadan paylaştı.

METİN YILDIZ ŞİDDET SAVLARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Oyuncu Metin Yıldız’ın eşi Elvan Pınar 2013 yılında 6 sene evli kaldığı Yıldız’ın kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek dava açmış ve oyuncudan boşanmıştı. Olayın akabinde bir süre sessizliğe bürünen Metin Yıldız, çabucak sonrasında tanışıp bir arada olduğu bayan arkadaşı Beğenilen Kayra’ya da şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelmişti. Kayra, uzun müddet birlikte olduğu oyuncudan şiddet gördüğünü, kavgalarının dayakla son bulduğunu sav ederek alakasını sonlandırmıştı. Beğenilen Kayra şiddetin öne sürülen nedeni olarak ise, “Bu işin bu biçimde olacağı belirliydi. Benimle evlenmek istiyordu lakin ben istememiştim” demişti.

METİN YILDIZ KİMDİR?

Metin Yıldız, 20 Ağustos 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafınca aslen Ordu Fatsa’lıdır. Memur bir ailenin ortanca çocuğu olan Yıldız, lise mezunudur. 1996 yılında profesyonel tiyatro hayatına başladı. Birfazlaca tiyatro oyunu ve dizide rol aldıktan daha sonra 2003 yılına “Vizontele Tuuba” ile birlikte BKM serüveni başladı. Hala BKM Mutfak’ta oyunculuk ve müelliflik yapmaktadır.

2008 yılında Elvan Yıldız ile evlenmiştir. Çiftin evliliklerinden Berfin Su ve Şimal isimlerinde iki çocuğu dünyaya gelmiştir. Yıldız çifti, 2013 yılında boşanmıştır.

Ruhsar, Bir Demet Tiyatro, Sır Kapısı, Dondurmam Gaymak, Mecnun Yürek, Sınıf, Vizontele Tuuba, Kalp Gözü, Selena, Kutsal Damacana, Çok Hoş Hareketler Bunlar, Sevinçli Hayat, Çok Filim Hareketler Bunlar, Yangın Var, Alemin Kıralı, Mevt Bak Git, Salih Kuşu, Sağ Salim 2, Kadim Dostum, Mucize , Aşk bir daha, Benim Adım Osssman, Mucize 2: Aşk üzere üretimlerde rol alan Metin Yıldız son olarak, Mucize 2 Aşk isimli sinema sinemasında Nevzat karakterine hayat vermişti. Metin Yıldız, 1.76 metre uzunluğunda, 65 kilo ve Aslan burcudur.