Petek Dinçöz’ün Eşi Para Babası Çıktı! Yalnızca Düğün İkramına Bakın Ne Kadar Ödedi!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ünlü müzikçi Petek Dinçöz, evvelki akşam çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile İstanbul’da nikah masasına oturdu. Nida Büyükbayraktar’ın Petek Dinçöz’e aldığı düğün ikramının fiyatı uçuklattı.

2014 yılının temmuz ayında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile Baltalimanı’nda nikah masasına oturan müzikçi Petek Dinçöz, 2017 yılında oğlu İrfan Aslan’ı kucağına alarak birinci kere anne olmanın memnunluğunu hayatış lakin çiftin sekiz yıllık evliliğinde meşakkatler yaşanmış ve çift geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

8 yıllık eşi ile ayrılık sonucu aldığını toplumsal medya hesabı aracılığıyla duyuran ünlü müzikçi, paylaşımında “Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı hürmet çerçevesinde, mutabakatlı olarak bitirme sonucu aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her vakit anne-baba ilgimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara hürmet duyulması dileğiyle” sözlerine yer vermişti.

“MİAMİ’YE YERLEŞME KARARI ALDIM”

Boşandıktan kısa bir süre daha sonra oğlu İrfan Aslan ile Miami’ye yerleştiğini belirten müzikçi, yeni konutunun bahçesinde verdiği pozuna; “Herkese merhabalar… Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle bir arada büyüyen başta ‘PDFC’ ailem, daha sonra siz pahalı sevenlerim… Öncelikle beni merak ettiğiniz için epeyce teşekkür ederim, ben epey düzgünüm. Oğlumun yabancı lisanını daha süratli ve âlâ geliştirebilmesi için bundan daha sonraki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurt haricinde devam etmesini istediğim için Miami’ye yerleşme sonucu aldım. bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun haricinde burası epey hoş, alışmaya çalışıyoruz… Elimden geldiğince de Instagram’da etkin olmaya çalışacağım. Hepinizi epey seviyorum, kocaman sevgiler” notunu düşmüştü.

“İLK ADIMIMIZ GÜZEL OLSUN”

Gözlerden uzak bir hayat yaşamayı yeğleyen başarılı sanatçı, Nida Büyükbayrakdar ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü müzikçi 3,5 aylık yalnızlığın akabinde Nida Büyükbayrakdar ile evlendi. Çift, dün akşam Beşiktaş’taki bir otelde Nikah masasına oturdu. Merasimde, Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar’ı aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı.

Nida Büyükbayrakdar ile dünyaevine giren Dinçöz, “Mutlu bir yuva kurmak için attığımız birinci adımımız iyi olsun. Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın… ” dedi. Dinçöz’ün bu paylaşımına takipçileri tebrik iletileri yağdırdı.

DUDAK UÇUKLATTI

Gazeteci Bilal Özcan, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla gelin Petek Dinçöz’ün düğün armağanını deklare etti.

Nida Büyükbayraktar, Petek Dinçöz’e düğünde, pırlanta taşlarla süslü, özel seri bir saat ikram etti. Saatin fiyatının 72 bin dolar, yani yaklaşık olarak 1 milyon 300 bin lira olduğu öğrenildi.