Pınar Deniz: Türkçe’yi ilkokuldan daha sonra öğrendim

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kendisi üzere oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile ayrılığının akabinde ismi avukat Nail Gönenli ile anılan Pınar Deniz (28), samimi açıklamalarda bulundu. L’Officiel mecmuasının YouTube kanalına konuk olan Deniz, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

“TÜRKÇEYİ İLKOKULDAN daha sonra ÖĞRENDİM”

Arap kökenli bir aileden gelen oyuncu, çocukluk senelerıyla alakalı konuştu. İlkokula kadar Türkçe bilmediğini ve Arapça konuştuğunu söz eden ünlü oyuncu, “Anneme ‘Mama’ diyordum. ‘Anne’ diye seslenemiyordum. Arkadaşlarımın içinde ötekileştirilmemek için sokaktan anneme seslenmek yerine 5’inci kattaki konutumuza çıkardım.” dedi.

“İYİ Kİ BU İŞİ SEÇMİŞİM”

Ailesinin oyunculuk hakkındaki kanılarını de lisana getiren Pınar Deniz, “Oyunculuğa sıcak bakmayacaklarını düşündüm. Artık babamın yüzündeki gururu görmek, ‘İyi ki bu işi seçmişim’ dememi sağlıyor.” sözlerini kullandı.

TÜRKAN ŞORAY SONLARIMI KALDIRDIM”

Ünlü oyuncu, “Meşhur Türkan Şoray kuralları vardır. Sizin de bu biçimde prensipleriniz var mı?” sorusuna ise, “İlk oyunculuğa başladığımda ‘Öpüşme sahnesi çekmem.’ diyordum. Lakin insan okudukça, vizyonunu ve dünyasını genişlettikçe o denli bir hududu kalmıyor.” cevabını verdi.

“KÖTÜ BİTEN BAĞLANTIM OLMADI”

Öte yandan daha evvel aşk ömrüyle alakalı konuşan Deniz, “Ben bütün bağlarımı saf bir yerden kurarım. Hayata bu hisleri hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken hoş ancak biterken de hoş bitebilmeli. Bu ilgiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan makus biten bir alakam yok lakin üzülüyorsun tabi. bir daha de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor.” demişti.

“KÖPEĞİMİ İNSANLARDAN DAHA ÇOK SEVİYORUM”

Köpeğini insanlardan daha fazlaca sevdiğini belirten Pınar Deniz, bunun niçinini de şu sözlerle açıklamıştı:

İnsanların öze dönmesi gerekiyor. Tahminen de daha büyük sanat çıkacak bu kaostan. İnsan sevmemeye başladım. Hayvanları sevmeyi tercih ediyorum. Köpeğimi insanlardan daha epey seviyorum. Fikri özgür ve sınırsız insanlara muhtaçlığımız var. Hudutlu baş yapısına sahip beşerlerle irtibat kurmak istemiyorum. Kendi içime dönüp kendi ömrümü aydınlatmakla meşgulüm.

“ROLDEN ÇIKABİLMEK İÇİN RUHSAL DAYANAK ALDIM”

Mesleğinin başlarında oynadığı karakterle kurduğu bağın şiddetinden epeyce yıprandığını söyleyen Pınar Deniz, ruhsal takviye aldığını da kelamlarına eklemişti.

Oyuncu, “Vatanım Sensin’deyken daima oynadığım karakterin kasvetini taşımaktan kendi özel hayatımda da hüzünlü birine dönüştüğümü fark ettim. Bunun üzerine soluğu psikologda aldım. Yeterli ki gitmişim, artık anında rolden çıkmayı başarıyorum.” sözlerini kullanmıştı.

“ESKİ PERİYOTLARA IŞINLANMAK İSTİYORUM”

Deniz, ayrıyeten, “Mekanikleştik! Dünya mekanikleştikçe kendi hislerimiz da mekanikleşiyor. Eski periyotlara ışınlanmak, orada yaşamak istiyorum.” diye de konuşmuştu.