SADAT’la gündeme gelmişti: Sedat Peker’den Nevzat Tarhan paylaşımı

Cekikgoz

Global Mod
Global Mod
Organize kabahat örgütü başkanı Sedat Peker, Athena kümesi “30 Ağustos’u buruk kutlama. Yunan isimli müzikçi ortasından ‘kültürel olarak biz yendik’ diyordur” tabirlerini kullanarak amaç alan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan hakkında arka arda paylaşımlarda bulundu.

Sedat Peker, “Deli Çavuş” isimli Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, “Ulan mecnun Nevzat (Tarhan) SADAT’la yaptığın çalışmalardan biraz vakit bulunca (daha doğrusu senle uğraşmaya biraz orta verince) gençlere sarmışsı” dedi.

Peker’in paylaşımları şöyle:

1-)Ulan deli nevzat ( tarhan ) sadatla yaptığın çalışmalardan biraz vakit bulunca (daha doğrusu senle uğraşmaya biraz ara verince) gençlere sarmışsın. Uyku uyuyamadığım için beni seninle tanıştıran arkadaşıma senin yanından ayrıldıktan sonra demiştim ki “Oğlum bu adam

— Deli Çavuş (@delicavus_nth) August 30, 2022

“TARHAN, PAYLARINI SADAT’IN LİDERİNE SATTI”

Peker, daha evvel SADAT’la alakalı olduğunu öne sürdüğü Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan’a ait argümanlarda bulunmuştu. Peker, Tarhan’ın SADAT’ın gayri yasal tüm işlerinin modülü olduğunu sav ederek, Tarhan’ın SADAT’da payı olduğuna dair doküman paylaşmıştı.

Peker, SADAT ile ilgili yaptığı paylaşımda, ”Yurtharicinde yaşayan kimi şahıslara suikast yapılması fikri yeni değil, dört-beş yıllık bir konu” demişti. Peker, Adnan Tanrıverdi’nin kurucusu olduğu SADAT’la hiç bir ilgisi olmadığını duyurduğu Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan’la ilgili bir evrak paylaştı. Peker, Tarhan’ın SADAT hissedarı olduğunu argüman ederek, “SADAT’la ilgili ben açıklamalar yapmaya başlayınca Nevzat Tarhan paylarını SADAT’ın lideri Adnan Tanrıverdi’ye satıyor. Yani bir daha hileye başvuruyorlar” sözlerini kullanmıştı.