Şahan Gökbakar yangınla gayret eden ünlü isimlerin başında geliyor. Son günlerde açtığı canlı yayınlarla yetkilerden yardım isteyen ve yangın söndürme çalışamalarına katılan Gökbakar, toplumsal medyada birtakım suçlamalara maruz kaldı. Kimi toplumsal medya kullanıcıları Gökbakar’ın yardım davetlerini Marmaris’teki kendi mülkünü kurtarmak için yaptığını lisana getirdi. Ünlü isim ise bu suçlamalara sessiz kalmayarak yanıt verdi.
“O GÜN GELDİĞİNDE KİMSEDEN YARDIM İSTEMEYECEĞİM”
Gökbakar, “Yangın çıktığında eşimle İstanbul’daydık. Eşime, burada olmak istediğimi söylemiş oldum. Bin adet yangın söndürücü getirdim, dağıttım. Kendi konutumun etrafında yangını söndürecek su pompaları aldım. Meskenim yangın tehlikesi taşımıyor fakat gereken tedbirleri aldım. Konutumun yandığını görmek isteyenler için de o gün geldiğinde kimseden yardım istemeyeceğim” tabirlerini kullandı.
“O GÜN GELDİĞİNDE KİMSEDEN YARDIM İSTEMEYECEĞİM”
Gökbakar, “Yangın çıktığında eşimle İstanbul’daydık. Eşime, burada olmak istediğimi söylemiş oldum. Bin adet yangın söndürücü getirdim, dağıttım. Kendi konutumun etrafında yangını söndürecek su pompaları aldım. Meskenim yangın tehlikesi taşımıyor fakat gereken tedbirleri aldım. Konutumun yandığını görmek isteyenler için de o gün geldiğinde kimseden yardım istemeyeceğim” tabirlerini kullandı.