Seda Sayan’dan Çağlar Ökten isyanı! Yaş tartışmalarına karşılık verdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Seda Sayan ve Çağlar Ökten, geçtiğimiz hafta Swiss Otel The Bosphourus‘da nikah masasına oturdu. Çiftin mayıs ayında Mayıs ayında Prag’da yapılması planlanan nikâh merasimi, Seda Sayan’ın grubunun vizede yaşadığı ıstırap yüzünden İstanbul’da gerçekleşti.

Seda Sayan’ın gelinliği Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten’in damatlığı Tolga Çam imzası taşıyor.

Yedinci sefer dünya konutuna giren Seda Sayan’ı oğlu Oğulcan Engin’in nikaha gelmemesi merak konusu olurken ikilinin içindeki yaş farkı da toplumsal medyada birinci günden beri gündemde.

“11 YAŞINDA ÇOCUK SAHİBİ ADAM”

Sayan, 33 yaşında olduğu söyleyen eşi Ökten ile ortalarındaki yaş farkı yorumlarına kızdı. 2. Sayfa’ya bildiri gönderen Sayan, “Çağlar’a ‘yaşı küçük’ deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi adam. Nasıl ‘küçük yaşlarındaki’ diye bahsedilir” kelamlarıyla sitem etti.

Seda Sayan’ın haberi toplumsal medyada yayınlanınca müzikçi 33 yaş bilgisiyle alay etti ve gülücük emojisi koydu. Sayan’ın bu çıkışına takipçiler ise bir daha “Oğlun yaşında” yorumları yağdırdı.

“EVLENECEK VAKİT TAM BU ZAMANMIŞ”

Seda Sayan, daha evvelki röportajında, “Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek vakit tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, artık yanımda biri olsun isterdim. Benimle 7. sefer evlenmek için çabalayanlar var lakin bende bir uğraş yok” demişti.