Sedat Peker’den Nihal Olfazlaca’a karşılık: ‘Vekaletinizi gururla kabul ediyorum’

Cekikgoz

Global Mod
Global Mod
Suç örgütü başkanı Sedat Peker, 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsünde eski eşi Erol Olfazlaca’u ve oğlu Abdullah Tayyip Ololdukca’u kaybeden Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Ololdukca’un “vekalet” talebini kabul etti.

Nihal Ololdukca, Peker’e toplumsal medya hesabı üzerinden davette bulunarak ”Şimdi bu hesaba değil ancak bu kelamların sahibi Sedat Peker’e sesleniyorum ‘Benim vekaletimi kabul eder misiniz bilmiyorum lakin ben de bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size. Ben başa çıkamadım, yorgunum. birebir vakitte göründüğümden hayli daha fazla” tabirlerini kullanmıştı.

Peker, Ololdukca’un talebini kendisiyle irtibatlı “Deli Çavuş” isimli Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla kabul etti. “Sn. Nihal Ololdukça hanımefendi tweetinizde yazmış olduğunuz epeyce pahalı kelamlara geç yanıt yazdığım için lütfen hakkınızı helal ediniz. Vekaletinizi gururla kabul ediyorum” diyen Peker, “Eğer ki bu ağır yükün altından gelecek vakit içinderda kalkamazsam, başarılı olamazsam beni lütfen kınamayın. Fakat elimden gelen her şeyi yapacağıma lütfen inanın” açıklaması yaptı.

Peker’in Olfazlaca’a karşılığı şu biçimde: