Seray Sever’den elektrik faturası reaksiyonu: Oha diyorum

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Elektrik artırımları faturalara yansımaya başlayınca ünlü isimler de meskenlerine gelen elektrik faturalarını paylaşmaya başladı. Daha evvel elektrik, doğalgaz ve akaryakıt artırımlarına isyan eden Demet Akalın, Gökhan Özoğuz, Gani Müjde, Gülse Birsel’in akabinde bir reaksiyon de sunucu ve oyuncu Seray Sever’den geldi.

Gülse Birsel de 2 bin 550 liralık faturayı “Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim” sözleriyle paylaşmıştı.

”BEN BUNA YALNIZCA OHA DİYORUM”

Meskenine gelen 4 bin 100 TL’lik elektrik faturasını paylaşan Seray Sever, “Ben buna yalnızca oha diyorum. 150 metrekare konuta gelen fatura” kelamlarıyla isyan etti.

Daha evvel de twitter hesabından bir şişe su fiyatına reaksiyon gösteren Seray Sever, ”Abant cam şişe su bir ayda iki artırımla 30tl oldu, sanırım dolara endeksliydi. Pekala dolar fikir suyun fiyatı düşecek mi yoksa başka herşey üzere tavan fiyatta kalacak mı?” paylaşımında bulunmuştu.

Abant cam şişe su bir ayda iki zamla 30tl oldu,sanırım dolara endeksliydi. Peki dolar düşünce suyun fiyatı düşecek mi yoksa diğer herşey gibi tavan fiyatta kalacak mı? @abantsuturkiye #DolarTL #enflasyon

— Seray Sever (@Seray_Sever) December 23, 2021