Seren Serengil ameliyattan çıktı, işte son durumu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
bir müddetdir Dumping Sendromu ile gayret eden Seren Serengil, bu sabah ameliyat masasına yattı. Geçirdiği mide küçültme operasyonundan daha sonra sıkıntı günler yaşayan Serengil, 43.5 kiloya kadar düşmüş, organları iflas etme noktasına gelmişti.

SEVGİLİSİ SONDURUMUNU AÇIKLADI

Mustafa Rahman Tohma, Seren Serengil’in ameliyatının uygun geçtiğini duyurdu. Toplumsal medya hesabından açıklama yapan Tohma, sevgilisinin son durumu hakkında, “Allah’ım sana sonsuz şükürler olsun, ameliyatımız epeyce hoş geçti” sözlerini kullandı.

“DUALARINIZ BİZİMLE OLSUN”

bir müddetdir serumla beslenen ünlü sunucunun operasyon öncesi son fotoğrafını sevgilisi Mustafa Tohma paylaştı. Tohma, Instagram gönderisine, “Dualarınız bizimle olsun. Âlâ olacaksın yaşamım” notunu düştü.

“ÇOK KORKUYORUM”

Öte yandan Seren Serengil geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ameliyatın risklerini anlatmış ve şu tabirleri kullanmıştı:

“Erken ameliyat sonucu alındı. Bir buçuk ay damardan beslenecektim lakin ilerleme olmadığı için beklemek gerçek değilmiş. Sıkıntı bir ameliyat olacağını söylemiş olduler. Çok korkuyorum, beden kaldıramayabilirmiş… ‘ameliyat masasında kalabilirsin’ dediler. Her şey makus de gidebilir. Kan organlara gitmiyor. Bu duruma herkes fazlaca üzülüyor, bir an evvel bitsin daima hastalıkla gündeme gelmek de istemiyorum.”