Serenay Sarıkaya 2 ay uzaklaştırma sonucu aldırdı: Psikolojimi altüst etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisine ağır küfürler ve tehditler savurarak arabasına saldırdığı için ruh ve hudut hastalıkları hastanesine gönderilen Tayfur D. (26) hakkında 2 ay uzaklaştırma sonucu aldırdı.

TAKİBE DEVAM ETTİ

NTV’de yer alan habere göre; geçtiğimiz yıl ekim ayında Serenay Sarıkaya’nın danışmanlığını yapan şirketin Beşiktaş’taki ofisini basan Tayfur D. gözaltına alınmış, akabinde hür bırakılmıştı. Sarıkaya’yı takibe devam eden Tayfur D. 20 Ocak’ta bu defa de Etiler’de ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya’nın arabasına yumruk ve tekmelerle saldıran zanlı, sevk edildiği mahkeme tarafınca ruh ve hudut hastalıkları hastanesinde müşahede altına alındı.

‘PSİKOLOJİMİ ALTÜST ETTİ’

Olayın akabinde Serenay Sarıkaya, avukatı İsmail Filiz aracılığıyla mahkemeye başvurarak Tayfur Demirtaş hakkında korunma talebinde bulundu. Sarıkaya tabirinde, “Bu şahsın beni ısrarlı bir biçimde takip etmesi, vefatla tehdit etmesi ve en sonunda ikâmetimin önüne gelip aracıma ziyan vermesi can güvenliğim açısından beni hayli huzursuz etmektedir. Şüphelinin beni takıntı haline getirdiğini düşünmekteyim. Kuşkulu, psikolojimi altüst etti. Canıma kastetmesi kanısıyla iş hayatımın durmasına ve dışarı dahi çıkamaz hale gelmeme sebep olan şüpheliden şikâyetçiyim” dedi.

Talebi kıymetlendiren mahkeme, Tayfur D’nin 2 ay müddetle uzaklaştırma almasına karar verdi.