Sevda Demirel: Hande Ataizi’ye attığım tokattan pişman değilim

Bilgin

Global Mod
Global Mod
la yıllar daha sonra gündeme gelen Sevda Demirel, 22 yıl evvel canlı yayında Hande Ataizi’ye attığı tokat hakkında yıllar daha sonra konuştu.

HaberTürk’ten Aytekin Teker’e konuşan Demirel, Ataizi’ye attığı tokat niçiniyle pişman olmadığını belirterek şunları söylemiş oldu:

”Nerede bir tokat atılsa ben konuşuluyorum. Bu galiba mezara kadar bu biçimde gidecek… Buna mani olamıyorum, o yüzden artık ti’ye alıyorum, eğleniyorum. Bugün yeniden bakınca da Will Smith’in tokadından daha da sert vurmuşum…Bu tokadın bende hayli gel-giti oldu. Bugün olsa tahminen de daha şiddetli reaksiyon gösterirdim, tahminen de daha sakin davranırdım.

Hande bana dayanak olması gerekirken, bir bayan dayanışması göstermeliyken mevzuyu farklı yerlere çekti. Hande’yi görsem şapur şupur öpeceğim! (Gülüyor) Etiler’de AVM’de karşılaştık. Yüz yüze geldik, kaçtı benden. Süratli hızlı koştu. Ben de gerisinden bağırdım; ‘Kız kaçma vallahi seni dövmeyeceğim, alışverişi yap’ diye… 20 yıldır kabusu oldum.”

HERKES BİR GÜN TOKAT ATACAK

Ünlü model geçen hafta toplumsal medya hesabı aracılığıyla ”Herkes bir gün tokat atacak” açıklamasında bulunmuştu.

NE OLMUŞTU?

Cem Davran ile Hande Ataizi’nin sunduğu ‘İki Defa Kiki’ isimli cümbüş programına Arto ile Sevda Demirel konuk oldu. Programda, Arto’nun da kışkırtmasıyla hararetli anlar yaşandı ve Ataizi ile Demirel içinde kelam düellosu başladı.

Ataizi, ‘”Hiç şayet olmazsa beni senin üzere polis basmadı” deyince, Demirel de, “Ne dedin sen, sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben senin üzere camlara çıkıp donumu çıkarmadım. Ayrıyeten beni İstanbul Emniyet Müdürü akladı” diyerek Hande Ataizi’ye tokat attı.