Shakira’yı aldatan Pique’den skandal hareket! Kadro arkadaşlarından dahi utanmadı! Bakın bu kere ne yaptı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İspanyol devi Barcelona’nın yıldız savunma oyuncusu Gerard Pique, özel ömrüyle gündemde olmaya devam ediyor.

Barcelona’nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü müzikçi Shakira’nın yıllar süren aşkı kısa bir süre evvel bitmiş oldu. Dünyaca ünlü çiftin münasebetinin bitmesinde aldatma savları ve ihanet skandalı gündeme gelirken İspanyol stoper bir daha rahat durmadı.

Kısa müddet evvel ünlü sanatçı Shakira ile olan bağı sona eren deneyimli stoper son hareketi ile ‘yok artık bu kadarı da olmaz’ dedirtti.

35 yaşındaki stoper Gerard Pique ile dünyaca ünlü sanatçı Shakira’nın 12 yıllık büyük aşkı, 2010 Dünya Kupası’nda başladı. İspanya’nın İspanyol teknik adam Vicente del Bosque idaresinde şampiyon olarak tamamladığı büyük tertipte, turnuvanın resmi müziğini Kolombiyalı müzikçi Shakira seslendirmişti.

Gerard Pique ve Shakira içindeki büyük aşk, 2010 Dünya Kupası’nda başladıktan daha sonra dünya basınında büyük ses getirdi.

“KARAMSARDIM”

İspanyol futbolcu ile Kolombiyalı hoş müzikçi içindeki aşk 2017’de sona erme noktasına geldi. 2019’da İngiliz basınından The Guardian’a konuşan ünlü müzikçi Pique ile ayrılık noktasına geldikleri devir hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Shakira verdiği röportajda, “Pozitifliğimi yitirmiştim. Karamsardım. Çekilmez bir insan olmuştum artık. Gerard en makus yüzümü gördü” diye konuşmuştu.

“O BİR ZAVALLI”

Gerard Pique ile Shakira içindeki dev aşk 2022’de Shakira’nın bir podcast kanalına konuk olmasının akabinde bitme noktasına geldiğinin sinyallerini verdi.

Mart ayında açıklamalarda bulunan Kolombiyalı sanatçı, Pique’nin ‘bir zavallı’ olduğunu vurgulayarak “Kocam, erkek arkadaşım, bebek baba, ona ne demek istersen, o bir zavallı, zira maalesef ki o beni fazlaca uzun mühlet beklemek zorunda. Evet, kimi vakit beni beklemekten sıkılıyor ve bıkıyor, zira Kolombiya saati Katalonya saati ile birebir değil. Pique, zihnini dakik olarak yapılandırmış, lakin benimkisi büsbütün farklı” demişti.

İHANET İDDİASI

Shakira ile Gerard Pique içindeki büyük aşk kısa bir süre evvel bitmiş oldu. Merkezi Barselona’da bulunan ve günlük olarak yayımlanan El Periodico gazetesinde yer alan haberde; Gerard Pique’nin Shakira’yı aldattığı öne sürülürken, dünyaca ünlü müzikçinin bunu yakaladığı belirtilmiş ve Gerard Pique ve Shakira’nın bunun üzerine konutlarını ayırma sonucu aldığı vurgulanmıştı.

SHAKİRA’YA İKİ ŞART

Gerard Pique’den ayrılan Shakira’nın İspanyol futbolcudan olan çocuklarıyla bir arada ABD’ye taşınmayı planladığı belirtilirken, Gerard Pique’nin çocuklarının ABD’ye taşınması için Shakira’ya iki kaide sunduğu aktarılmıştı.

İspanyol futbolcunun çocuklarını görmek istediği vakit Shakira’dan uçuşlarda birinci sınıf uçak bileti talep ettiği kaydedilmiş ve yıldız oyuncunun bununla birlikte, Kolombiyalı hoştan kendisine borçlu olduğu 400 bin dolarlık parayı ödemesini istediği de belirtilmişti.

Ayrıca Gerard Pique’nin Barcelona’dan grup arkadaşı Gavi’nin annesiyle bir arada olduğu savları da öne sürülürken İspanyol basını bu savların gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Lakin bu sefer de Gerard Pique’nin Shakira’yı bir tertip firmasının müdürüyle aldattığı öne sürüldü.

GİZEMLİ SARIŞIN

Kısa mühlet evvel gittiği bir aktifliğe katılan Barcelona’nın yıldız savunma oyuncusu, beyaz bere takan bir bayanla yan yana durarak samimi imajlar vermiş ve bu imgeler yeni bir aşkın doğduğunun sinyalleri olarak yorumlanmıştı.

“TAKIM ARKADAŞLARINDAN BİLE UTANMIYOR”

Son devirde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İspanyol yıldız Gerard Pique, bu kere de kadro arkadaşı Ferran Torres’in kız kardeşiyle görüntülenerek dikkatleri üzerine çekti.

Girona’daki bir şenlikte fotoğrafları çekilen yıldız futbolcunun yanındaki hanımın, Ferran Torres’in kız kardeşi Clara Torres olduğu anlaşıldı.

Sosyal medya kullanıcıları bu manzaraların akabinde İspanyol yıldıza ‘takım arkadaşlarından bile utanmıyor’ halinde reaksiyon gösterdi.