Simit olayı büyüyor! Hülya Avşar’a bir reaksiyonda Özoğuz’dan: Ne simidi sen ye simit

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz günlerde Ünlü müzikçi ekonomik krize ait yaptığı açıklama gündeme oturmuştu. Avşar’ın açıklamasına yansılar çığ üzere büyürken, Müzikçi ise Avşar’a dayanak çıkarak, “Hülya Avşar’a karışanın ayağını ısırırım” yorumunda bulunmuştu

“KENDİM KAZANDIM, HİÇ DE KOLAY OLMADI”

Avşar, aldığı reaksiyonlardan daha sonra toplumsal medya hesabından şunları paylaşmıştı:

”Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın ortasından, daima bir arada bugünleri aşacağız kısmı değil de “simit”e takılanlar; hiç birinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme problemime gelince, yerim yada yemem fakat bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı” dedi.

“SEN YE SİMİT”

Kırmızı Oda” dizisinde seyirci karşısına çıkan Athena kümesinin solisti Hülya Avşar’ın ülkenin ekonomik durumuyla ilgili yaptığı “Gerekirse simit yeriz” yorumuna reaksiyon gösterdi. TV100’ün haberine bakılırsa, Özoğuz “Ülke ile alakalı fazlaca kısmetsiz açıklamalar yapılıyor. Hala birisi çıkmış simit diyor. Ne simidi sen ye simit” tabirlerini kullandı.