Irmak Arıcı, trafikte tartışma yaşadığı bireye “. Allah’ın eziği” diyerek, şoförün kolunu sıkmıştı. hadiseden kısa müddet daha sonra Sakarya’da sahne aldığı yerde müzik söylemek yerine hareketsiz biçimde durmayı yeğleyen Arıcı, ikinci bir skandala imza atarak, reaksiyonların odağı haline gelmişti. Bu olayların akabinde sessizliğini koruyan ünlü müzikçi, haftalar daha sonra özür açıklaması yaptı.
Arıcı, Instagram hesabından şu iletisi paylaştı:
“Her şey için özür dilerim, bugüne kadar hayal kırıklığına uğrattığım her kalp için hayli üzgünüm. Benim aşkım müzik beni onunla tanıdınız, onunla affedersiniz biliyorum…Ve daima söylemiş olduğim üzere her ne çıkarsa çıksın lisanınızdan, dillendirdiğim her müzik sizin sayenizde büyüdü, milyonlara ulaştı, gönlünüzden öper, çalışarak karşınıza çıkacağım der, müzikle kalmanızı umut ederim. Sizi seven Irmak.”
Arıcı, Instagram hesabından şu iletisi paylaştı:
“Her şey için özür dilerim, bugüne kadar hayal kırıklığına uğrattığım her kalp için hayli üzgünüm. Benim aşkım müzik beni onunla tanıdınız, onunla affedersiniz biliyorum…Ve daima söylemiş olduğim üzere her ne çıkarsa çıksın lisanınızdan, dillendirdiğim her müzik sizin sayenizde büyüdü, milyonlara ulaştı, gönlünüzden öper, çalışarak karşınıza çıkacağım der, müzikle kalmanızı umut ederim. Sizi seven Irmak.”