Tarikattan ayrılan Laura Prepon, meditasyona başladığını deklare etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Orange Is the New Black dizisinde Alex Vause karakterini canlandıran Laura Prepon, anneliğin Scientology tarikatından ayrılmak dahil hayatına biroldukca yeniliği de birlikteinde getirdiğini söylemiş oldu.

‘SCIENTOLOGY TARİKATINDAN AYRILDIM; TAPINAKLARDA MEDİTASYON YAPTIM’

Independent Türkçe’de yer alan habere göre, her vakit açık fikirli olduğunu belirten Prepon “Artık Scientology’nin modülü değilim. Çocukluğumdan beri her vakit epey açık fikirli oldum. Katolik ve Yahudi olarak yetiştirildim. Kiliselerde dua ettim, tapınaklarda meditasyon yaptım. Çin meridyen teorisini okudum. Yaklaşık 5 yıldır Scientology öğretilerini uygulamıyorum ve artık ömrümün kesimi değil” dedi.

‘KENDİ SESİMİ DUYMAMI SAĞLIYOR’

41 yaşındaki oyuncu People’a verdiği röportajda beraberinde meslektaşı olan eşi Ben Foster’la meditasyon yapmaya odaklandığını söylemiş oldu.

Laura Prepon “Her gün meditasyon yapıyoruz ve bundan sahiden hoşlanıyorum zira kendi sesimi duymamı sağlıyor ve bu birlikte yapabileceğimiz bir şey” diye konuştu.

Anne olduktan daha sonra hayatında biroldukca değişiklik yaptığını söz eden aktris anneliğin kendisine farklı bir bakış açısı kattığını şöyle deklare etti:

Yeni anne olduğumda daha evvel hiç yaşamadığım tasalarla dolup taştım. Daha büyük çocukları olan arkadaşlarım, ‘Laura bu bir etap, devam edeceksin ve daha sonra farklı şeyler olacak’ diyordu. Ve bu ömrümün öbür alanlarına da sıçradı. Hepimiz gelişiyoruz. Bunu çocuklarımda daima görüyorum.

Prepon’un biri 4 yaşında oburu 16 aylık iki çocuğu olan 41 yaşındaki oyuncu, 2015’te Scientology’ye yakın Celebrity mecmuasına verdiği röportajda Scientology’nin kendisini rahatlattığına dair şunları söylemişti:

ömrümde her şey epeyce daha kolaylaştı eskisi kadar etkilenmiyorum. Daha evvel olan şeyler beni rahatsız etmiyor. Eskisi üzere reaksiyon vermiyorum.