Tartışmaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu ‘Ben daha sabırlıymışım’

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Mustafa Keser ile Bülent Ersoy’un bir arada sunduğu ‘Benzemez Kimse Bize’ isimli program geçtiğimiz günlerde yayından kaldırılmıştı. “Bütün aksaklıklar Sayın Bülent Ersoy’un yersiz kapris ve tavrından kaynaklanmıştır” diyen Keser, “Olay yaratacak açıklamalarım olacak” sözlerini kullanmıştı.

GÜYA KARŞISINDA HİZMETÇİSİ VAR!

76 yaşındaki sanatçı, yaşananların perde ardını YouTube kanalında anlattı. Ersoy’u adeta topa tutan Mustafa Keser, “Bülent Ersoy ile sahnede hiç çalışmadım fakat olağan huyunu, suyunu, sahnede neler yapıyor, oradan, buradan, müzisyenlerden duyarız daima… Yapılan yanlışlar, davranış bozuklukları… Teklif bana üretimci Polat Yağcı kardeşim tarafınca geldiğinde ben pek sıcak bakmadım. ‘Polatcığım biz yapamayız’ dedim. İnsani yapımız bir değil, ahlaki yapımız bir değil… ‘Ağabey bu epey yeterli olacak’ dedi. İçimde kaygılar bulunmasına karşın kabul ettim. Ben düşündüm ki, bu arkadaştan yaşça da büyüğüm, sanatça da büyüğüm… Bizim yanımızda yanlış bir hareket, aksi bir hareket yapmaz; musiki açısından da sanat açısından da yapmaz diye düşündüm. Yanılmışım. Elimden geldiğince programı yürütmeye çalıştım, onun açıklarını kapatmaya çalıştım” dedi.

MUSTAFA AĞABEY’DEN ÇOK DAHA SABIRLIYMIŞIM

İzzet Yıldızhan, evvelki gün bir AVM’den çıkarken görüntülendi. Ünlü müzikçi da Bülent Ersoy ile yaptığı programın 4 hafta daha sonra yayından kalktığını söylemiş oldu. Yıldızhan, “Ben Mustafa (Keser) Ağabey’den çok daha sabırlı çıktım. 4 hafta dayanabilmiştim. Bülent Hanım’ın, artık bu biçimde programlar yapmaması lazım. Daha hayli sıhhatine dikkat etmeli. Birtakım sanatkarlar zordur” dedi.