Ünlü Fenomen “Borcum Vardı” Dedi Cinsiyet Değiştirdi! İşte Melikhan Sağlam’ın Melis’e Dönme Süreci

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tiktok ve Instagram üzerinden çektiği taklit görüntüleri izlenme rekorlar kıran Melikhan Sağlam bu sefer toplumsal medya hesabından taklit görüntüsü değil değişimini yayladı. Melis ismiyle açıklamaya başlayan Sağlam, cinsiyet değiştirerek bayan olduğunu duyurdu. İşte Melikhan Sağlamın epeyce konuşulacak o imgeleri.

MELİKHAN DEĞİL ARTIK MELİS

Tiktok fenomeni Melikhan Sağlam, cinsiyet değiştirerek bayan oldu. Yeni halini toplumsal medyada paylaşan Sağlam, isminin de artık ‘Melis’ olduğunu belirtti. Parodi görüntüler ile hayatımıza giren Melikhan Sağlam, Müge Anlı üzere ünlülerin taklitlerini yayınlayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Çektiği görüntüler ile ünlenen Sağlam, uzun müddettir cinsiyet değiştirme sürecinde olduğunu ve bu süreci tamamladığını toplumsal medya hesabından duyurdu.

Yeni haliyle fotoğraflar yayınlayan Sağlam’ın paylaşımın altına binler yorum ve beğendi geldi. Artık Melis ismiyle devam edeceğini belirten Sağlam, çocukluğundan bu yana farklı olduğunu ve içerisinde bulunduğu vücuda ilişkin olmadığını söylemiş oldu.

“BULUNDUĞUM VÜCUDA İLİŞKİN DEĞİLDİM”

Instagramda 265 takipçiye sahip olan Sağlam’ın yeni hali ise fazlaca beğenildi. Sağlam Merhaba ben Melis Sağlam diye paylaştığı fotoğrafında güç bir müddetçten geçtiğini belirterek şunları yazdı:

“Merhaba ameliyattan çıktım ve şükürler olsun ki her şey yolunda ileti atan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.
Sizinle uzun vakittir birlikteiz beni desteklediniz yanımda oldunuz ve tahminen de bu süreçte en büyük destekçim sizlerdi artık sizinle her şeyi açıkça paylaşma vaktimin geldiğini düşünüyorum.
Sizin de uzun vakittir varsayım ettiğiniz üzere cinsiyet değiştirme sürecimdeydim ve sonunda bu süreci tamamladım. Çocukluğumdan itibaren farklı olduğumu ve içerisinde bulunduğum vücuda ilişkin olmadığımı hissediyor ve biliyordum artık bu süreci tamamlayarak yıllar evvel aynaya bakıp kendisini farklı hayal eden Melikhan’ a borcumu ödedim. Şiddetli bir müddetçti lakin hala önümde uzun bir yol var bu yolda benim yanımda olacağınıza inanıyorum.
Son olarak çocukluğumdaki bana bu vakte kadar benimle olduğu için teşekkür ediyorum. Sana olan borcumu son zerresine kadar verecek ve senin istediğin vücutta yaşamanı sağlayacağım zira bunu hak ediyorsun.
Ben Melis SAĞLAM…

İşte Melikhan Sağlam’ın yeni hali