Türkücü Ferhat Hoş eğlenmek için gittiği yerde sevgilisiyle tartışmaya başladı. Konuta taşınan tartışmada sevgilisi tarafınca bıçaklı taarruza uğrayan Hoş, konuttan kaçarak yoldan geçen polislere sığındı. Ağustos ayında yaşandığı ortaya çıkan hadisede, polislerden yardım isteyen ünlü müzikçinin sevgilisi Parıltı ise, kendisinin darp edildiğini ileri sürdü.
KARAKOLLUK OLDULAR
“Senin karnını deşeceğim” kelamlarıyla bıçağı savuran Aksoy, Ferhat Güzel’in eline geçirdiği telefonunu duvara fırlattı. Ortalığı ayağa kaldıran sevgililer karakola gdolayıldü.
“FERHAT BANA ŞİDDET UYGULADI”
Aksoy, Taksim’deki yerden çıktıktan daha sonra sevgilisinin kendisini darbettiğini, zorla konuta götürdüğünü, burada tekme ve yumruklarla darbetmeye devam ettiğini anlattı. Hoş ise bıçakla akına maruz kaldığını söylemiş oldu.
KARAKOLLUK OLDULAR
“Senin karnını deşeceğim” kelamlarıyla bıçağı savuran Aksoy, Ferhat Güzel’in eline geçirdiği telefonunu duvara fırlattı. Ortalığı ayağa kaldıran sevgililer karakola gdolayıldü.
“FERHAT BANA ŞİDDET UYGULADI”
Aksoy, Taksim’deki yerden çıktıktan daha sonra sevgilisinin kendisini darbettiğini, zorla konuta götürdüğünü, burada tekme ve yumruklarla darbetmeye devam ettiğini anlattı. Hoş ise bıçakla akına maruz kaldığını söylemiş oldu.