Ünlü oyuncu Alicia Witt’in ailesi konutlarında meyyit bulundu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ally McBeal dizisinde canlandırdığı avukat karakteri ve The Walking Dead dizisiyle tanınan ABD’li oyuncu Alicia Witt, bir müddetdir anne ve babasından haber alamıyordu. Bir akrabasından onları denetim etmesini istedi. Kelam konusu kişi, meskenlerine gittiğinde 87 yaşındaki Robert Witt ile 75 yaşındaki eşi Diane Witt’in, Massachussetts’deki meskenlerinde öldüklerini gördü. Polis, olayı doğruladı.

ACISINA VE ÖZEL HAYATINA HÜRMET İSTEDİ

Hürriyet’te yer alan habere nazaran; People mecmuasına konuşan Alicia Witt, iki ebeveynini de birebir anda kaybettiğini şu sözlerle anlattı: “Birkaç gün anne ve babamdan haber alamayınca, onlara yakın oturan kuzenimden gidip âlâ olup olmadıklarına bir bakmasını istedim. Sonuç hayal bile edilemeyecek haldeydi.” Alicia Witt, bu acılı periyodunda özel hayatının gizliğine hürmet gösterilmesini istedi. Anne ve babasını birebir anda ve bu türlü kaybetmesini de “gerçek üstü” olarak tanımladı.

MEVT niçinİ KUŞKULU GÖRÜNMÜYOR

Worcester Telegram and Gazette isimli mahallî gazeteye nazaran polis, Witt çiftinin mevt sebebini çabucak hemen net olarak açıklamadı. Fakat vefatın kuşkulu görülmediği açıklandı. Bir gazete haberinde Robert ve Diane Witt’in meskenlerinde portatif ısıtıcı kullandıkları ileri sürüldü. Lakin polis, konutta yaptığı incelemede çiftin karbon monoksit zehirlenmesinden öldüğüne dair bir delil bulunmadığını bildirdi.

Witt çiftinin bir komşusu, Robert ile Diane’in hayli ender dışarı çıktıklarını ve bir müddetdir bir hastalıkları olabileceğini öne sürdü. Birebir komşu bahçe işleri konusunda ikili yardım teklif ettiklerini lakin Witt çiftinin bu öneriyi geri çevirdiğini de ekledi.