Ünlü Popçunun Göbeği ‘Hadise’ Çıkardı! İşte Bebek mi Göbek mi Tartışmalarını Başlatan O Fotoğraf

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Sonunda aradığı aşkı Mehmet Dinçerler’le bulan müzikçi Hadise nikah masasına adım adım gidiyor. Parmakla gösterilen çiftin aşk ömrü da magazin gündeminden düşmüyor. Hadise’nin göbeği magazine bomba üzere düşerken, bebek sorularını da birlikteinde getirdi. İşte Hadise’nin tartışma yaratan göbeği.

HADİSE EVLİLİK YOLUNDA ADIM ADIM İLERLİYOR

Son periyotlarda gebe olduğu argümanları magazini meşgul eden Hadise, bir daha göbeği ile tartışmaların merkezine oturdu. Göbeğini kamufle ettiği argüman edilen Hadise, mevzulara ait çabucak hemen açıklama yapmadı. Gaziantepli İş İnsanı nişanlısı Mehmet Dinçerler’le önemli bir ilginin kapısını aralayan ünlü popçu düğün için gün sayıyor. Amerika dönüşü magazinlere yakalanan Hadise’nin göbeğini çantasıyla kapatması başları karıştırdı.

HADİSE KAMERALAR KAPANAN KADAR ÇANTA İLE GÖBEĞİNİ SAKLADI

Gebe olduğu tezleri daha öncede çıkan Hadise ‘önce düğün daha sonra çocuk’ açıklamasında bulunmuştu. İmam nikahı kıyan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti New York dönüşü el ele objektiflere yakalandı. Basın mensuplarına samimi açıklamalar yapan Hadise’nin konuşurken göbeğini çantasıyla kapatması ise dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçu kameralar kapanan kadar çantasını göbeğinden çekmedi.

İŞTE HADİSE’NİN O İMAJI

Rezza Zarrab’la aşk dedikodularına karışan Hadise uzun mühlet sıkıntı günlerden geçmişti. Arkadaşı Ebru Gündeş eski eşiyle ilgili yasak aşk haberlerinden daha sonra Hadise’yi her yerden silmiş ve hiç bir açıklama yapmamıştı. Oyuncu Kaan Yıldırım ile bir küs bir barışık yaşayan Hadise’nin, yasak aşk tezleri kararında bu bağı de son bulmuştu. Kaan Yıldırım şu an Dinçerler’in eski sevgilisi olduğu oyuncu Hande Erçel ile bir münasebete başladı. Aşk sarmalının yaşandığı münasebetler zincirinde ne olacağı ise merak konusu oldu. Pekala sizce Hadise sizce gebe mi? Yorumlarda buluşalım.