Ünlülerden Dünya Kız Çocukları Günü bildirileri

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Magazin dünyasının ünlü isimleri, 11 Ekim ötürüsıyla toplumsal paylaşım sitelerindeki şahsi hesaplarından çeşitli iletiler yayınladı. İşte, Dünya Kız Çocukları Günü ile ilgili iletiler

TABİAT RUTKAY KAMAL

Piraye’m; senin ve dünyadaki tüm kız kardeşlerinin günü kutlu olsun.

Kız çocukları hayattır! Kız çocukları sevgidir, berekettir!
Sonsuz bir deniz, meskenin değeridir. Ellerini sürme!
Dilinle kirletme! Onlara dokunma!
Canını yakma! Gelin değil onlar!
Sana karı değil, hizmetçi değil!
Dilediği üzere oynayacak gülecek.
İstediği üzere gibir dahacek!
Okula gidecek! Müzik söyleyecek, dans edecek!
Paşa keyfinin istediğini söyleyecek!
Kalbinin istediğinin kaygısını dinleyecek!
İster masa kuracak, canı sıkkınsa oturup ağlayacak!
Kimi isterse onu sevecek!
Yüreğinin sesine gidecek!
Kimi severse ona eşim diyecek!
Neyi ne vakit nerede istediğine o karar verecek!
Çocuklar dünya harikasıdır!
Senin sayende tattım kız bebek sevgisini.

BENGÜ

Bir kız çocuğu annesi olarak; her kız çocuğunun eğitim alabildiği, tüm bireylerle eşit kaidelerde, özgür ve hür iradesiyle yaşayabildiği ve tüm hayallerine koşabildiği bir dünya diliyorum.

DEMET AKALIN

Bugün 3 saatlik bacak tedavimde sıkılmadan ellerimi tutup, bekledi. Ne diyeyim ki…

DEMET AKALIN

2 yaşında babasını kaybeden kız çocuğu babasını nasıl hatırlar…

DEMET ŞENER

Hoş kızım benim…

SİNAN İHTİMAM

kuvvetli kızlar, kuvvetli yarınlar demek, ’11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’ kutlu olsun. Kızım Neva’ya dualarınızı eksik etmeyin.

MELİS İŞİTEN

Uç. Uçabildiğin kadar uç. Dünya Kız Çocukları Günü’n kutlu olsun en yakın arkadaşım. Kendin bayan olarak layığını yaşadığın ömrün olsun. Kahkahan kocaman olsun; tüm dünya senin kahkahanın gücünü hissetsin. Ruhun her gün biraz daha özgür kalsın. Kendi kıymetini Farkında ol ki etrafından o bedeli gör. Kimseye muhtaçlığın olmadığını asla unutma. biz yalnızca seyahatine eşlik eden yoldaşlarınız. Dün, bugün ve yarın daima sen kendin ol. Kalbinin atmadığı hiçbir yerde kalma. Savaştan, arbededen uzak dur. Ve hiç unutma hiçbir ilaç senin gülen yüzün kadar yeterli gelemez ruhu senin için uçuşanlara. Şükret. Varlığına, sıhhatine, mutluluğuna. Ve lütfen hayatta daima tercihini memnun olmaktan yana yap. Seni seviyorum. Anne, abla, arkadaş… Ne dersen de, Melis daima burada.

İPEK AÇAR

Bugün Dünya Kız Çocukları Günü imiş. Kız-erkek Allah bütün evlatların yolunu, bahtını açık etsin inşallah. Hepsinin her daim yüzleri gülsün.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Kızlar dünyanın her yerinde dünyayı değiştirmeye devam ediyor! Kızlar korunma haklarını istiyor. Kızlar erken yaşta evliliğe, toplumsal cinsiyet ayrımcılığına, eğitime erişimdeki eşitsizliğe, bayana ve kız çocuğuna karşı şiddete, iklim değişikliğine karşı savaşıyor. Ve durmayacaklar…

PINAR ALTUĞ

Ömür uzunluğu gerinde gölgen olurum…

HİLAL ÖZDEMİR

Hem bizim, tıpkı vakitte tüm kız kardeşlerimizin günü kutlu olsun. Dünya, biz pek yaşanılası bir yer…

GÜL SUNAL

Bu miniğimin de Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.

AYŞE CAN TATARİ

Hoş geliyorsun kız çocuğum. Günün kutlu olsun! Elim de daima karnımda, evet. Elimin altında bir dünya var…

EMİNE ÜN

Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.

MESUT AKUSTA

kuvvetli kızlar, kuvvetli yarınlar demek! Yarınlarımıza sahip çıkmak, yarınlarımızı kuvvetli kılmak için Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun…

HAKAN AYSEV

Tüm Dünya Kız çocukları ve Can kızımın bu manalı günü kutlu olsun. Can kızım; uygunluklar daima yanında, yolun açık ve aydınlık olsun. Seni hayli seviyorum…

MÜGE BOZ

Güzel ki! Vina #11EkimDünyaKızÇocuklarıGünü

IŞIK SİRMEN

My girl, my heart

SİNEM İTİMAT

SELEN GÖRGÜZEL

BELMA CANCİĞER

FIRAT TANIŞ