Ulaştırma Sekreteri, yakıt tüketimi standartlarının tekliflerinden geri dönüşü talep ediyor

iclal

Global Mod
Global Mod
Yeni teyit edilen ulaşım sekreteri Sean Duffy Salı günü Başkan Joseph R. Biden Jr.

Sipariş, Trump yönetiminin, elektrikli araçları tanıtmayı ve sera gazı emisyonlarını azaltmayı amaçlayan teklifler tarafından tanıtılan girişimleri geri alma çabasıdır.

Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nin bir notunda, Bay Duffy, ajansın on yılın sonuna kadar yeni otomobiller ve kamyonlar için yakıt tüketim kurallarını yeniden değerlendireceğini belirtti. Komuta, Bay Duffy'nin Ulaştırma Bakanlığı başkanı olarak ilk hareketlerinden biriydi.

Teklif yakıt tüketimi standartları, geçen yıl 48,7 mil ile karşılaştırıldığında, otomobil üreticilerinin otomobillerinin 2031 yılına kadar galon başına ortalama 65 mil olmasını gerektiriyor. Kamyon kamyonları ve spor tedarik araçları da dahil olmak üzere hafif kamyonlar için ortalama kilometre, galon başına 35.1 mil galon başına 45 mil elde etmek zorunda kalacaktı.

Bazı otomobil üreticileri kuralı pahalı bir piyasa çarpıtma olarak eleştirdiler.

Ulaştırma Sekreteri'nin notuna göre, “Yapay olarak yüksek yakıt tüketim standartları” diyor “Birçok yeni araç modelini ortalama bir Amerikan ailesi ve küçük işletme sahibi için uygun olmayan hale getiren büyük maliyetler dayatıyor.”

Wisconsin'in eski bir temsilcisi olan Bay Duffy, daha önce Trump hükümetinin federal hibeler ve krediler üzerine dondurulmasından rahatsız olan bazı Demokratların geç muhalefet dalgasına rağmen doğrulanmıştı. Son oy 77 ila 22 idi.

Duffy, notunda, mevcut yakıt tüketim standartlarının ABD'nin bol petrol rezervlerini ve rafinerilerini yansıtıp yansıtıp yansıtmadığı konusunda şüpheler dile getirdi. Not, bu standartların ABD elektrik ağının zayıf yönlerini veya malzeme için yabancı kaynaklara, özellikle elektrikli araçlarda kullanılan pillere dayanan ulusal güvenlik risklerini dikkate almaması gerektiğini belirtmektedir.

Bay Duffy'nin notu, 2022 modelindeki araçlar için tüm yakıt tüketim standartlarını kontrol etmek için Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'ne liderlik ediyor.