Uraz Kaygılaroğlu “Benim İdolüm” Dedi Etek Giydi! Bakın Nasıl Poz Verdi? “Üç Kuruş’un Bıçkın Delikanlısıydın”

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Son devirlerin en başarlı ve güzel oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, bir daha paylaşımı ile toplumsal medyayı salladı. Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde canlandırdığı rol ile büyük beğeni toplayan Kaygılaroğlu, son paylaşımıyla bir daha kendinden kelam ettirdi. İskoç eteği giyip paylaşım yapan Kaygılaroğlu’na binlerce yorum yağdı.

CEM YILMAZ SİNEMALARINDA UZUNLUK GÖSTERMEYE BAŞLADI

Erşan Kuneri dizisinde ‘İbrahim Tumtum’ karakteri ile herkesi gülme krizine sokan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, toplumsal medya hesabından “her insanın idolüne laf ettikten daha sonra benim idol” notuyla etek giydiği hallerini paylaştı.

35 yaşındaki ünlü oyuncunun o karesi toplumsal medyada en epeyce konuşulanlar içinde girdi. hayatımıza Pis Yedili dizisi ile giren Uraz Kaygılaroğlu, süratle muvaffakiyet merdivenlerini çıkarken, güzel oyuncunun özel ömrü da merak konusu. pek epey hoş isimle aşk yaşayan Kaygılaroğlu’nun 1 kızı var.

64 KİLO VEREREK FARKLI BİRİ OLDU

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde oyunculuğunu konuşturan Kaygılaroğlu, geçen senelerda verdiği 64 kilo ile gündemi baya meşgul etmişti. Eski halinden eser kalmayan Kaygılaroğlu, son periyotların en hayli aranan oyuncuları içinde. Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri, Motamot Aynen, Ege’nin Hamsisi, Klavye Delikanlıları, Pak Değiliz, Yedi Hoş Adam üzere biroldukca üretimde yer aldı.

ETEK GİYİP PAYLAŞTI

Yakışıklı oyuncu son paylaşımı ile bir daha kendinden kelam ettirdi. Nilperi Şahinkaya ve Cem Yılmaz ile birlikte fotoğraf çekiminde buluşan Kaygılaroğlu, çekimden bir kare paylaştı.

Etek giyip toplumsal medya hesabından paylaşa Kaygılaroğlu fotoğrafı “her insanın idolüne laf ettikten daha sonra benim idol” notuyla paylaştı.